Перемога Трампа в США: в Україні згадали найважливіші слова його соратника
Категорія
Політика
Дата публікації

Перемога Трампа в США: в Україні згадали найважливіші слова його соратника

Перемога Трампа в США: в Україні згадали найважливіші слова його соратника
Джерело:  online.ua

У світлі перемоги кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа в президентських перегонах в США, в соцмережах згадали слова його соратника,  екс-спікера Палати представників США Ньюта Гінгріча про надання летальної зброї Україні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Валерія Калниша.


"Оскільки з Трампом все ясно, звернемо свій погляд на іншу людину в ієрархії. Це держсекретар. Віце-президент, звичайно важливий, але ми ж все дивимося серіали))) Ньют Гінгріч, ось кого найчастіше називають держсекретарем при президентстві Трампа", - написав Калниш.


Читайте також: Міністр оборони назвав американську зброю, яка потрібна Україні


Також він процитував слова Гінгріча з інтерв'ю журналісту "Європейської правди" Юрію Панченко, в якому він заявив, що блокування президентом США Бараком Обамою надання Україні летальної зброї є поразкою для США і за президентства Дональда Трампа це може змінитися.


"Думаю, що Трамп зніме цю заборону. Особисто я весь час виступав проти заборони. Упевнений, що український народ має право захищати себе і свою країну. Взагалі, така політика - підтримка української незалежності лише на словах, без надання сучасної зброї для захисту - є поразкою для США. При Трампі все повинно бути інакше", - підкреслив політик.


Читайте також: Стало відомо, чому Обама так і не дав летальну зброю Україні: з'явилися несподівані деталі


Відзначимо, що деякі користувачі мережі поставилися критично до слів Гінгріча. Так, Людмила Кривенда написала: "Не тіште себе. Дурний думкою багатіє, треба самим ставати сильними і розмовляти з усіма на рівних. А що буде - побачимо".


Theo Amosov: "І в тому ж інтерв'ю він говорить не про надання, а саме про продаж".


Як повідомляв ONLINE.UA,  кандидат в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон порадила своїм прихильникам дати Трампу шанс спробувати керувати країною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?