Переможець "Холостячки" Задворний накинувся із звинуваченнями на Злату Огнєвіч
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Переможець "Холостячки" Задворний накинувся із звинуваченнями на Злату Огнєвіч

Переможець "Холостячки" Задворний накинувся із звинуваченнями на Злату Огнєвіч
Джерело:  online.ua

Переможець українського шоу "Холостячка" Андрій Задворний публічно звинуватив головну героїню проєкту та свою колишню дівчину Злату Огнєвіч у розплюванні хейту проти нього після того, як вони розірвали стосунки.

Джерело: Інстаграм-сторінка Андрія Задворного

Переможець "Холостячки" озвучив претензії Златі Огнєвіч

Під час пост-шоу "Холостячки" офіційно стало відомо, що Злата Огнєвіч та Андрій Задворний вирішили розійтися. Ця неочікувана новина спровокувала шквал критики у бік чоловіка. Однак, на переконання Андрія, ситуацію підігріла сама артистка, яка розчулила фанатів своїми слізьми.

Ці сльози були для того, щоб викликати до себе співчуття, а в мене це полетіло кулею, весь бруд вилився на мене. Тобто переворот свого хейту за весь сезон на мене… Я вірю в щирість цих сліз, але коли на сльози наводиться камера, то які мотиви, - заявив Андрій Задворний.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний (фото - скриншот відео)

За словами чоловіка, після перегляду пост-шоу та емоційного допису колишньої дівчини у нього не залишилося "ніяких теплих почуттів". Андрій Задворний звертає увагу на те, що він вчинив щось аморальне, коли зрозумів, що більше нічого не відчуває до співачки.

Негатив на мене йде такий, ніби я покинув жінку, відібрав у неї квартиру, вкрав гроші, ще й двох дітей зробив і залишив її саму, при тому, що обіцяв любити все життя. Ми зустрічалися півтора місяця й розійшлися абсолютно нормально. Так, з моєї ініціативи, але по-людськи, – підкреслив переможець проєкту.

Що важливо розуміти, стосунки Злати Огнєвіч та Андрія Задворного після фіналу "Холостячки" тривали всього півтора місяця. Як стверджує чоловік, він вирішив покинути артистку, оскільки різко до неї охолов. Однак після розриву співачка швидко зблизилася з іншим учасником проєкту Максимом Тарапатою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?