Вам потрібен Оскар. Песик шукає дбайливих господарів та новий дім
Категорія
Україна
Дата публікації

Вам потрібен Оскар. Песик шукає дбайливих господарів та новий дім

Вам потрібен Оскар. Песик шукає дбайливих господарів та новий дім
Джерело:  online.ua

У період війни дедалі більше тварин втрачають своїх господарів та домівки. Вони не можуть про себе подбати, однак це може зробити кожен з нас, у кого є така можливість та бажання. Шестимісячний песик Оскар зараз шукає нових дбайливих господарів, які зможуть про нього попіклуватися у ці непрості часи.

Джерело:  ONLINE.UA

Песик Оскар вірить, що саме ви станете його новою родиною

Оскару лише 6 місяців, однак він уже встиг пережити чимало моторошних днів та знущання людей, поки його не врятувала зоозахисниця Аліна.

Порода песика — туполівська охоронна.

Якщо ви шукали саме такого друга і готові забрати Оскара додому — телефонуйте за номером +380 (96) 755 44 39 (контактна особа — Аліна, керівниця служби порятунку URSA).

А про себе та свою історію Оскар вирішив розповісти сам:

Давайте знайомитися! Я Оскар!

До речі, спочатку ці дивні люди називали мене Тузик, уявляєте? Подивіться на мене: ну, який я їм Тузик?! Але потім, хвала собачому Богу, схаменулися)) Аліна каже, що з таким ім’ям мене заберуть додому швидко-швидко, бо всі хочуть Оскар! Так класно, коли ти усім потрібен!

Я вірю Аліні, бо вона хороша. Вона врятувала мене від поганих людей… Мабуть, я зробив щось не так, бо вони били мене прямо на вулиці… Але я не розумів, що сталося. Мені було дуже боляче та страшно. Я плакав, і вони били мене ще дужче…

Але Аліна смілива! Вона відбила мене в тих поганців. Там була ще одна жінка із велиииким пакетом, із якого смачно пахло. Вона також захистила мене! Так я дізнався, що є хороші люди)))

І потім почалися мої пригоди: спочатку ми були у лікаря (не рекомендую — там роблять уколи, лізуть у вуха та ставлять щось холодне під хвіст), а потім поїхали до мого нового дому, де багато собак — і маленьких, і великих! Тут годують і можна погратися з новими друзями.

Але мені розповіли, що це тільки тимчасовий дім… і хороших песиків забирають звідти в родини. А я ж хороший песик? Мене теж заберуть?

Спочатку я був велиииким бешкетником: не вмів правильно гратися із людьми і був дуууже непосидючим. Аліна не сердилася і казала, що це через те, що мене постійно кривдили. Але через кілька днів у притулку я зрозумів, що тут усі бажають мені добра і вже ніхто-ніхто не буде бити! Та й дорослі собаки розповіли, як правильно поводитися.

Тому зараз я вже вихований хлопчик і дуже чекаю на свою сім’ю! Вам же потрібен Оскар? — цікавиться у своїх потенційних господарів песик.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?