Під Бахмутом загинув журналіст з Францїі
Категорія
Україна
Дата публікації

Під Бахмутом загинув журналіст з Францїі

Під Бахмутом загинув журналіст з Францїі
Джерело:  online.ua

Представники французької інформаційної агенції AFP повідомили про загибель власного журналіста Армана Солдіна внаслідок обстрілу злочинною армією РФ міста Часів Яр поблизу Бахмута на Донеччині.

Джерело: Twitter AFP

Що відомо про загибель французького журналіста під Бахмутом 

Ми пригнічені, дізнавшись про смерть відеожурналіста AFP Армана Солдіна сьогодні на сході України, - зазначається у повідомленні представників агенції.

За словами колег журналіста та свідків інциденту, він загинув внаслідок ракетної атаки злочинної армії РФ по місту Часів Яр поблизу Бахмута.

Армія РФ продовжує закидати Бахмут фосфорними боєприпасами

За словами командира 135-го окремого Батальйону 114-ї бригади ТРО, полковника Ігоря Шепетіна, бійці його бригади протягом двох днів плідно працювали і готувалися до 9 травня і сьогодні лише спостерігали за тим, як російські військові злочинці намагаються забрати тіла загиблих та поранених бійців.

Зараз є певні складнощі у нас з логістикою, але вони вирішуються. Ворог застосовує всі наявні сили і засоби - авіацію і артилерію - у спробах завдати максимальне ураження, але у нього нічого не виходить, - зазначив Шепетін.

Варто відзначити, що росіяни не припиняють використовувати заборонену конвенціями зброю і останнім часом практично щодня здійснюють фосфорні атаки на Бахмут.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?