Під Москвою зенітники армії РФ поцілили у житловий будинок під час відбиття атаки БпЛА
Категорія
Події
Дата публікації

Під Москвою зенітники армії РФ поцілили у житловий будинок під час відбиття атаки БпЛА

ЗРК "Панцир-С
Джерело:  online.ua

Під час відбиття атаки БпЛА в ніч на неділю у Московській області розрахунок ЗРК "Панцир-С" поцілив у житловий будинок. 

Що відомо про влучання окупантами у житловий будинок під час відбиття атаки БпЛА під Москвою

За інформацією російського видання “ASTRA”, влучання ракети ЗРК у житловий будинок сталось о 3:30 ночі в селищі Часці поблизу авіабази злочинної армії РФ "Кубинка".

Розгінний блок від зенітної ракети, випущеної "Панциром", пробив стіну приватного житлового будинку. 

Пошкоджений будинок - двоповерховий дерев'яний. На місці виникла пожежа, яку господарі загасили самі. Постраждалих немає, - йдеться у повідомленні видання.

Зазначається, що частина снаряду пробила стіну і влетіла на перший поверх будинку, спричинивши пожежу.

Господарі житла - літня пара, ночували в спальні на другому поверсі і дивом не постраждали.

Що відомо про останні атаки БпЛА по Росії

Зазначається, що у неділю, 26 листопада спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони України провели успішну атаку дронами на Смоленський авіаційний завод.

Внаслідок атаки було пошкоджено дах одного з цехів.

Дрон впав на дах одного з цехів заводу і вибухнув. В результаті вибуху був пошкоджений сам дах і балка перекриття. Постраждалих немає.

За даними росЗМІ дронів було два і перший з них був збитий близько 9 ранку в Задніпровському районі Смоленська. Через півгодини над Смоленськом летів ще один безпілотник – він був знешкоджений силами РЕБ.

При цьому нещодавно з'явилася інформація, що на території заводу було два МіГ-31, які зазнали пошкоджень. Нагадаємо, МіГ-31 - це винищувач, що несе ракети "Кинжал".

Основною діяльністю Смоленського заводу в даний час є ремонт і технічне обслуговування раніше випущених літаків, поставка комплектуючих для інших авіаційних підприємств.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?