Під обстрілами ворога на Донбасі загинув боєць ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Під обстрілами ворога на Донбасі загинув боєць ЗСУ

Під обстрілами ворога на Донбасі загинув боєць ЗСУ
Джерело:  online.ua

Особовий склад українських сил в зоні бойових дій на сході зазнав втрат внаслідок обстрілів, які влаштували бойовики російського окупаційного режиму на Донбасі.

Джерело: Оперативно-тактичне угруповання “Схід”

Згідно з оприлюдненими подробицями, трагічний інцидент стався безпосередньо у п’ятницю, 11 червня.

“Сьогодні, 11 червня, неподалік населеного пункту Водяне, що в смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід”, внаслідок обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації позицій наших захисників з автоматичних станкових і ручних протитанкових гранатометів, один військовослужбовець ЗС України отримав осколкове поранення несумісне з життям”, - оголосили в штабі.

Зазначається, що наразі на місці подій почав роботу керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку ЗСУ.

“Про дії збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ, застосовуючи встановлений координаційний механізм.

Дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що вони цілеспрямовано порушують режим припинення вогню та не бажають дотримуватись існуючих домовленостей про його припинення”, - додали у військовому керівництві.

Ситуація на Донбасі

Станом на 17:00 у п’ятницю, 11 червня, українська сторона зареєструвала 5 порушень режиму припинення вогню. Зокрема, ворожі сили застосували великокаліберні кулемети, мінометну зброю, гранатомети.

“Про всі порушення з боку окупантів Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ, застосовуючи встановлений координаційний механізм”, - наголосили в пресцентрі штабу Операції Об’єднаних сил у вечірньому зведенні.

Останні події на Донбасі

Делегація французьких депутатів Національних зборів держави відвідала передові райони на Донеччині. За підсумками робочої поїздки до населеного пункту Широкино та інших районів іноземні посадовці наголосили, що докладатимуть зусиль для реального вступу України в НАТО.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?