Підозрюваного у вбивствах силовиків на Майдані упіймали в Іспанії
Категорія
Україна
Дата публікації

Підозрюваного у вбивствах силовиків на Майдані упіймали в Іспанії

Підозрюваного у вбивствах силовиків на Майдані упіймали в Іспанії
Джерело:  online.ua

Іспанська поліція затримала підозрюваного у вбивствах силовиків під час протистояння на Майдані у центрі Києва. Чоловік переховувався та знаходився у міжнародному розшуку.

Джерело: поліція королівства

За офіційними даними правоохоронних органів, міжнародний розшук ініціювала українська сторона. Безпосередньо країна Євросоюзу розпочала розслідування з цього приводу у квітні 2020 року.

Іспанського аташе в Україні тоді проінформували, що фігурант справи може знаходитися в місту Пузоль у регіоні Валенсія. Розслідуванням займалися дуже серйозно через небезпечний статус підозрюваного, який проявив здатність до холоднокровного вбивства.

“Агенти встановили, втікач регулярно їздив громадським транспортом, щоб не бути виявленим. За нетривалий проміжок часу його присутність зафіксували в різних провінціях, зокрема в Барселоні, Мадриді та Валенсії. Крім того, було встановлено, що ця особа мешкала в Пузолі, де у нього було кілька орендованих кімнат. Він часто змінював місце проживання, щоб уникнути виявлення”, - констатували у поліції.

Правоохоронці Іспанії нагадали, що злочинець мав при собі під час заворушень на Майдані гвинтівку з 60-ма патронами до неї. У справі фігурує вбивство принаймні двох силовиків та поранення ще кількох осіб.

Точно невідомо, скільки точно людей ще міг вбити підозрюваний у цьому розслідуванні.

“В ході розслідування стало відомо, що він упродовж кількох тижнів проживав в ізольованій хатині, розташованої у віддаленій сільській місцевості того ж міста (Пузоль). Агенти встановили секретний пристрій і виконали різні процедури, які привели до визначення місця розташування сільській хатині, де він переховувався. Його заарештували незабаром після того, як він вийшов за їжею”, - резюмували іспанські правоохоронці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?