Підрозділи "ДНР" на Херсонщині просять забрати їх якнайдалі звідти
Категорія
Україна
Дата публікації

Підрозділи "ДНР" на Херсонщині просять забрати їх якнайдалі звідти

Підрозділи "ДНР" на Херсонщині просять забрати їх якнайдалі звідти
Джерело:  online.ua

Депутат Херсонської облради та радник голови ОВА Сергій Хлань повідомив, що після того, як ЗСУ перейшли у контрнаступ, підрозділи так званої "ДНР" відмовились воювати та просять їх забрати якнайдалі звідти.

Джерело: Facebook-сторінка Сергія Хланя

Окупанти мріють втекти з Херсонщини 

Російські немічні воїни з "днр" звернулись до путіна, щоб той забрав їх з Херсонщини. Вони згадали, що в них цирози, психічні захворювання і сухоти (туберкульоз). Як тільки наші ЗСУ пішли в атаку — проявились хвороби, і вже хочеться додому? - повідомив Хлань.

Він також додав, що чув неодноразово свідчення тих, хто виїжджав з області на підконтрольну територію, люди неодноразово казали, що на ворожих блокпостах особливо жадібними були якраз бойовики "днр" — забирали у людей все, що могли. Грабувати українців їм не заважали жодні сухоти.

А те, що ці бійці "днр", як вони кажуть, голодні, холодні й мобілізовані навіть без медогляду — це, вважає радник голови облради, обличчя істинного ставлення росії до Донбасу.

У перехопленій українською розвідкою розмові російський військовий розповідає мамі, як йому воюється в Україні, зокрема про те, як командир після знищення українськими військовими техніки наказав загарбникам брати лопати та йти, як піхота, помирати.

В перехопленій розмові росіянин розповідає мамі про порядки, які панують в армії окупантів. Масове мародерство стало звичним явищем. А в сусідньому селі рашисти зґвалтували неповнолітню дівчинку, - повідомляють представники ГУР.

Також зазначають, що коли ЗСУ знищили техніку підрозділу, командир полку наказав рашистам іти в бій з лопатами.

Коли бойові машини підірвали, він сказав «тепер беріть лопати та йдіть як піхота, помирайте». Нам так сказав комбат, - зізнався один з військових кремлівської окупаційної армії.

Також у розвідці зазначають, що підрозділ цього військового зазнав великих втрат, у строю залишились здебільшого недосвідчені бійці, а через відсутність комунікації весь час відбуваються перестрілки між «своїми»

У нас третя рота піхоти – 95% добровольців. Тому що всі інші або 200-ті, або 300-ті. Від піхоти взагалі нічого не залишилось. Вони там один з одним стріляються постійно. Зв’язку немає. Кажуть «наших там немає». Всі їдуть туди, все «поклали». Там інженера «поклали» 15-ї бригади наші полкові. Взагалі жах. Там наша 2-а танкова схлеснулась. Там теж 200-ті, 300-ті. Тут взагалі така дурня: наша артилерія, буває, нашу піхоту криє, - розповідає один з окупантів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?