Підрозділи прикордонників завдали численних втрат армії РФ в Бахмуті
Категорія
Україна
Дата публікації

Підрозділи прикордонників завдали численних втрат армії РФ в Бахмуті

Підрозділи прикордонників завдали численних втрат армії РФ в Бахмуті
Джерело:  online.ua

У Держприкордонній службі України зазначили, що підрозділи бійців прикордонників протягом доби відбили 4 атаки злочинної армії РФ в Бахмуті та завдали ворогу численних втрат.

Джерело: ДПСУ

Що відомо про успіхи ЗСУ та втрати окупантів у Бахмуті 

У Держприкордонній службі наголосили, що ворог протягом ночі здійснив 3 атаки на позиції ЗСУ та спробувал знову атакувати вже вдень.

Ворожі піхотні хвилі бійці ДПСУ зустрічали вогнем зі стрілецької зброї, а одну зі штурмових груп закидали гранатами, - зазначають у відомстві.

У Прикордонній службі підкреслили, що ворожі атаки провалилися, і супротивник орієнтовно втратив шістьох осіб вбитими та сімох - пораненими.

Окупанти знищують Вугледар бомбами ФАБ-500

За інформацією керівника Об’єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку, полковника Олексія Дмитрашківського, протягом 22 квітня злочинна російська армія скинула на Вугледар не менше 6 авіабомб ФАБ-500.

Є значні руйнування будинків. Уточнюємо зараз ситуацію щодо постраждалих цивільних осіб за результатами цих авіаударів, - повідомив Дмитрашківський.

Спікер командування Таврійського напрямку зазначив, що окупанти не припиняють спроб штурму Мар’їнки та Авдіївки.

Сьогодні в результаті штурмових дій було пошкоджене електропостачання в Карлівці, що спричинило припинення водопостачання в 67 населених пунктів, - наголошує Дмитрашківський.

Він зазначив, що ворог далі продовжує штурмувати Авдіївку, намагається завдавати артилерійські удари, застосовує авіацію.

За його словами, в місті залишається понад 1 тис 800 цивільних людей, зокрема, двоє дітей.

Він додав, що людей переконують евакуюватися, але вони відмовляються, хоч майже рік живуть у підвалах.

Дмитрашківський нагадав, що місто Авдіївка з 14 травня 2022 року без світла, без води і без теплопостачання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?