Подоляк пояснив, чому РФ виключила причетність України до вибухів у Бєлгороді
Категорія
Політика
Дата публікації

Подоляк пояснив, чому РФ виключила причетність України до вибухів у Бєлгороді

Подоляк пояснив, чому РФ виключила причетність України до вибухів у Бєлгороді
Джерело:  online.ua

Вночі 20 квітня у російському Бєлгороді прогриміли вибухи. Антикризовий радник голови ОП Михайло Подоляк пояснив, чому росіяни бояться допустити причетність України до вибухів у Бєлгороді. 

Джерело: Телемарафон

Подоляк пояснив що РФ боїться казати росіянам

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що те, що Міноборони РФ визнали свою провину у вибухах в Бєлгороді пов'язано з їх страхом виникнення паніки серед населення.

Росіяни, за словами радника ОП, порахували ризики, адже якби в РФ сказали, що це Україна атакувала Бєлгород, то це би суттєво деморалізувало населення, яке б почало цікавитися наявністю ППО в своїх містах, а згодом і зрозуміло, що Росія не захищена.

Коли Путін виходить і говорить про те, що ми можемо використати тактичну ядерну зброю, то постає питання: чи не в Воронєжі вона буде? Там же ППО нема, в нас то ППО є, — жартує Подоляк

Також Подоляк написав у Twitter, що у спробах знищити Україну Росія знищує сама себе.

Цієї ночі в Бєлгороді собака вкусила сама себе за хвіст: у гонитві за знищенням України Росія може знищити себе. "Шлєпками і хлопками", – пише Подоляк.

Він наголосив, що не можна допустити, щоб об’єднані сили України і партнерів, які мають передові технології за усіма стандартами НАТО програли “нікчемній корумпованій радянській армії”.

Міноборони РФ визнали власну провину щодо вибуху в Бєлгороді

Вночі 20 квітня користувачів соціальних мереж шокувала звістка про те, що у російському Бєлгороді після гучного вибуху утворилися величезна вирва. За декілька годин Міноборони РФ офіційно визнало, що причиною вибуху було падіння авіаційного боєприпасу під час польоту винищувача-бомбардувальника Су-34 Повітряно-космічних сил РФ.

Як стверджують представники оборонного відомства країни-агресорки, внаслідок інциденту є пошкодження житлових будівель, однак з місцевих мешканців, мовляв, ніхто не постраждав.

Згідно з даними журналістів та місцевих Телеграм-каналів, в результаті вибуху пошкоджено 4 квартири і кілька автомобілів, постраждали дві людини.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?