Pink хоче оплатити штраф за норвезьких гандболісток, які відмовилися грати в бікіні
Категорія
Спорт
Дата публікації

Pink хоче оплатити штраф за норвезьких гандболісток, які відмовилися грати в бікіні

Pink хоче оплатити штраф за норвезьких гандболісток, які відмовилися грати в бікіні
Джерело:  online.ua

18 липня на міжнародній спортивній арені спалахнув гучний скандал - це сталося після того, як під час Чемпіонату Європи з пляжного гандболу жіноча збірна Норвегії вийшла на матч проти збірної Іспанії у шортах замість бікіні. Спортсменок неочікувано для всіх оштрафували за "невідповідний до змагань одяг" на 1500 євро (1766 доларів).

Джерело: Твіттер Pink

Що важливо розуміти, відповідно до регламенту, гандболістки повинні носити спортивний топ та приталене бікіні, що має ширину бічної частини не більше 10 сантиметрів. Чоловіки можуть грати в майках і шортах трохи вище коліна.

На скандал з гандболістками відреагувала співачка Pink

Всесвітньо відома співачка Pink у своїх соціальних мережах підтримала гандболісток, назвала правила сексистськими та запропонувала оплатити штраф.

Варто зазначити, що в результаті штраф оплатила Федерація гандболу Норвегії.

Нещодавно Європейська федерація гандболу (ЄФГ) офіційно заявила, що передала гроші благодійній організації, що відстоює рівність прав жінок у спорті. Президент Федерації також публічно пообіцяв, що розгляне зміни до уніформи спортсменок.

"Можу підтвердити, що ЄФГ зробить усе можливе, щоб забезпечити впровадження змін до єдиних правил. Будуть докладені значні зусилля для подальшої пропаганди спорту для всіх незалежно від статі", — наголосив Майкл Вейдерер.

 Читайте також:

  • Українська фехтувальниця Ольга Харлан неочікувано для всіх зізналася, що її поразка в першій же сутичці на Олімпійських іграх-2020 в Токіо була спровокована психологічним тиском.

  • Українська змішана пара зі стрільби з пневматичного пістолету з 10-и метрів Олена Костевич і Олег Омельчук змогла вибороти "бронзу" Олімпійських ігор у Токіо.

  • Окремі виступи українців на Олімпіаді в Токіо раптово перенесли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?