Олімпіада в Токіо: українські стрільці Костевич і Омельчук вибороли "бронзу"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпіада в Токіо: українські стрільці Костевич і Омельчук вибороли "бронзу"

Олімпіада в Токіо: українські стрільці Костевич і Омельчук вибороли "бронзу"
Джерело:  online.ua

Вранці 27 липня стало відомо, що українська змішана пара зі стрільби з пневматичного пістолету з 10-и метрів Олена Костевич і Олег Омельчук змогла вибороти "бронзу" Олімпійських ігор у Токіо.

Джерело: пряма трансляція змагань

Українські стрільці Костевич і Омельчук здобули "бронзу" на Олімпіаді в Токіо

Українські спортсмени Костевич і Омельчук у боротьбі за бронзові медалі зустрілися з парою із Сербії – Зорана Арунович/Дамір Мікеч.

Варто звернути увагу на те, що українці на початку змагань перемагали з рахунком 6:2.

"Тренер збірної Сербії взяла тайм-аут, після чого команди зрівняли рахунок. І Сербія навіть вийшла вперед – 8:6. Наступний тайм-аут взяв тренер українських стрільців. Після нього команди знову зрівняли рахунок – 10:10. Згодом 12:10 – Україна вийшла вперед. Українська команда взяла й наступну серію – 14:10. Далі Сербія "підтягнула" рахунок – 14:12", - йдеться в повідомленні.

У вирішальній серії українці змогли вибороти перемогу в боротьбі за бронзові медалі на Олімпіаді в Токіо, набравши переможних 16 балів і вигравши з рахунком 16:12.

Перемоги та поразки українських спортсменів на Олімпіаді-202 в Токіо

  • У перший змагальний день Олімпійських ігор у Токіо Дар’ї Білодід вдалося здобути історичну нагороду для всього українського жіночого дзюдо - вона виборола "бронзу".

  • Львів'янин Павло Коростильов зупинився за крок від медалей, посівши четверте місце у стрільбі з пневматичного пістолета з 10 метрів на Олімпійських іграх в Токіо.

  • Українка Олена Костевич посіла четверте місце у змаганні з кульової стрільби (10 м) на Олімпійських іграх в Токіо – вона набрала 197,6 очок.

  • Українська фехтувальниця Ольга Харлан неочікувано для всіх зізналася, що її поразка в першій же сутичці на Олімпійських іграх-2020 в Токіо була спровокована психологічним тиском.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?