Після вибухів на військових аеродромах в РФ Путін вирішив більше не покидати бункер
Категорія
Політика
Дата публікації

Після вибухів на військових аеродромах в РФ Путін вирішив більше не покидати бункер

Після вибухів на військових аеродромах в РФ Путін вирішив більше не покидати бункер
Джерело:  online.ua

Після серії вибухів на військових аеродромах в РФ кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін став ще більше часу проводити у сховищах бункерного типу та планує більшість часу перебувати там, навіть на Новий рік. 

Джерело: Telegram-канал   Generall SVR

Путін боїться ударів ЗСУ і більшість часу ховається у бункерах

Зазначається, що автором Telegram-каналу є колишній генерал Служби зовнішньої розвідки РФ, що володіє інформацією, недоступною громадськості. Також цей канал вважають пов'язаним з політологом Валерієм Солов'єм.

Автори Телеграм-каналу зазначають, що, попри розпорядження президента РФ посилити заходи безпеки на стратегічних об'єктах, реально посилилися і так позамежні заходи безпеки самого Володимира Путіна.

Путін став проводити більше часу в приміщеннях бункерного типу, а відзначати Новий рік президент з близькими тепер збирається в бункері, розташованому за Уральськими горами, замість резиденції у Сочі, як було заплановано раніше, - підкреслюється у повідомленні Телеграм-каналу.

При цьому, за інформацією російського видання "Можем объяснить", виступ Путіна перед росіянами 7 грудня ймовірно був попередньо записаний.

Зокрема, час на годиннику кремлівського диктатора не збігався із часом прямого включення.

О 18:25 на годиннику Путіна, які потрапили в кадр, можна побачити стрілки, які показують 18:05 за московським часом, а о 18:33 – теж на 20 хвилин менше.

Видання припускає, що виступ Путіна записали завчасно, щоб запобігти можливій неочікуваній розв'язці з найслухнянішими членами Ради з прав людини.

Хоча така можливість була зведена до мінімуму ще в листопаді, коли Путін виключив кількох людей, нелояльних до Кремля або не до кінця підконтрольних, - зазначають автори матеріалу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?