По радіо в окупованому Криму прозвучали звернення Буданова та гімн України
Категорія
Україна
Дата публікації

По радіо в окупованому Криму прозвучали звернення Буданова та гімн України

По радіо в окупованому Криму прозвучали звернення Буданова та гімн України
Джерело:  online.ua

В окупованому Криму повідомили про злом радіостанцій "Супутник у Криму" та "Віра", на яких було виголошено звернення голови ГУР МО України Кирила Буданова.

Джерело: росЗМІ

В Росії лунає гімн України та промова Буданова

Коротке звернення Буданова російською мовою почалось із гімну України.

Громадяни України! До вас звертається Кирило Буданов. Україна повертає всі захоплені території. Донбас, Автономна Республіка Крим і весь Південь України назавжди повернуться додому!, – пообіцяв Кирило Буданов.

Очільник ГУР запевнив, що всіх зрадників буде знайдено та ліквідовано.

Патріотам Кирило Буданов повідомив, що настав час діяти.

Чекайте, ми йдемо! Слава Україні!, – сказав на завершення Кирило Буданов, після чого знову пролунав гімн.

Що відомо про ситуацію в анексованому Криму 

Представники української розвідки вказали, що ще до окупації Криму Росією в 2014 році багато індикаторів вказували на необхідність вжити оперативних заходів для запобігання ескалації конфлікту на півострові.

Україна уважно відстежує зміну настроїв населення у Криму. Ставлення до Росії змінюється у тих, хто втратив родичів під час війни, а й у прибічників російського режиму.

Крім того, українська розвідка повідомила, що російська окупаційна адміністрація Криму та місцеве відділення ФСБ готуються до звільнення Україною півострова.

США не стримує ЗСУ у наступі на півострів. Заступник секретаря Державного департаменту США Вікторія Нуланд заявила, що Вашингтон підтримує право українських військових на завдання ударів по військових об'єктах армії РФ на території анексованого Криму.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?