Путін звернеться до Федеральних зборів 21 лютого — що це означає
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін звернеться до Федеральних зборів 21 лютого — що це означає

Путін звернеться до Федеральних зборів 21 лютого — що це означає
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін визначився з датою свого виступу перед Федеральним зборами - це станеться 21 лютого. Цілком можливо, що очільник Кремля буде очікувати від ФЗ ухвалення певного рішення у день вторгнення РФ в Україну 24 лютого.

Джерело: "24 Канал"

21 відбудеться послання Путіна до Федеральних зборів: що відомо

Політолог Валентин Гладких звертає увагу на те, що будь-яка заява російського диктатора не вплине суттєво на настрої в Росії і не матиме ніякого ефекту на розвиток війни в Україні.

Гладких озвучив прогноз, що дату 21 лютого для виступу російського диктатора у Кремлі обрали, щоб зібрання ухвалило певні рішення, які, найімовірніше, оприлюднять 23 – 24 лютого.

Мені дуже цікаво, як російська влада, естеблішмент, пропагандисти будуть висвітлювати рік своєї так званої спеціальної військової операції, яка мала завершитися через 3 дні парадом у Києві, – іронічно додав політолог.

Чого очікувати від нового звернення Путіна

За словами експерта, можливих варіантів, про що Путін може оголосити, є обмаль.

Цілком ймовірно, очільник Кремля може визнати "СВО" війною.

Він, цілком ймовірно, збреше, що починали росіяни "СВО", яка трансформувалася у війну, і сталося це не з їхньої провини.

 Путін може згадати й "іншу маячню, про підступний Захід тощо", сказати, що тепер в них війна і "родіна в апаснасті".

Це не дуже популярне рішення, наскільки я можу судити з зойків, галасу та скиглення, луна яких сягає наших вух "із-за порєбріка",– зазначає експерт.

Він озвучив озвучив прогноз, що які б рішення не ухвалила офіційна Москва, докорінно вони нічого не змінять.

Українцям насамперед потрібно говорити не про наступ росіян чи їхні рішення, а готуватися до контрнаступу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?