Вони його знищать — У ГУР заявили про співпрацю з людьми з близького оточення Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Вони його знищать — У ГУР заявили про співпрацю з людьми з близького оточення Путіна

Вони його знищать — У ГУР заявили про співпрацю з людьми з близького оточення Путіна
Джерело:  online.ua

Представник ГУР МОУ Андрій Черняк у новому інтерв'ю підтвердив, що Головне управління розвідки Міністерства оборони України дійсно співпрацює з людьми з близького оточення очільника Кремля Володимира Путіна.

Джерело:  "Iefimerida"

ГУР розповіло про співпрацю з людьми з оточення Путіна

На війні ми використовуємо всі засоби, дозволені законом. Ми знайшли механізми співпраці навіть з людьми, які є дуже близькими до Путіна. Ці люди поза всякими підозрами, вони відомі як прихильники "великої Росії", - розповів Андрій Черняк.

За його словами, не так вже є багато російських чиновників та політиків вирішили співпрацювати з ГУР через дружні почуття до України.

Однак серед близького оточення російського диктатора є доволі багато людей, які просто не підтримують поточну політику офіційної Москви щодо нашої країни, насамперед йдеться про повномасштабну війну.

Усі вони роблять це заради власної вигоди – це в їхніх інтересах. Хтось, щоб урятувати своє життя. Хтось тому, що втрачає гроші. Після вторгнення в Україну низка людей почали дуже швидко втрачати гроші та вплив. Їм це не подобається, – зазначив Андрій Черняк.

Він також звернув увагу на те, що поки ці люди не готові до будь-яких переворотів у країні-агресорці, однак "якщо він (Путін – ред.) втратить владу, вони його знищать".

ГУР розповіло про мережу російських шпигунів у Європі

Як розповів Андрій Черняк, в країнах Європи продовжує активно діяти російська шпигунська мережа.

Саме через неї Кремль намагається вплинути на окремих авторитетних людей в Євросоюзі, а також на громадську думку. Команда Путіна вкладає дуже багато коштів у роботу зі ЗМІ.

Це і їхні відкриті пропагандистські рупори такі як "russia today", так й інші більш приховані способи впливу. Існують випадки, коли завербовані росіянами журналісти іноземних ЗМІ йдуть на роботу з єдиним завданням, – це поговорити зі своїми колегами, щоб вплинути на їхню думку на користь Росії, - розповів Черняк.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?