Поблизу Бессарабки в Києві обмежили рух через загрозу нового обвалу
Категорія
Події
Дата публікації

Поблизу Бессарабки в Києві обмежили рух через загрозу нового обвалу

Поблизу Бессарабки в Києві обмежили рух через загрозу нового обвалу
Джерело:  online.ua

У Києві на бульварі Шевченка частково обмежено рух у напрямку Бессарабської площі через ризик повторного обвалу асфальтового покриття. Причиною називають падіння тиску у водопроводі, тож працівники місцевого водоканалу змінюватимуть частину трубопроводу. 

Джерело: "Київавтодор"

Наразі на бульварі Шевченка у напрямку Бессарабської площі рух залишається частково обмеженим. У "Київавтодор" уточнили, що регулюватимуть ситуацію у процесі робіт і додали, що може виникнути потреба і в цілковитому перекритті руху, все залежатиме від масштабів робіт.

Нагадаємо, аварія на водопровідних мережах на проїжджій частині бульвару Шевченка сталася 12 грудня. Тоді це спричинило обвал асфальтного покриття і надзвичайникам довелось перекрити рух в напрямку Хрещатика. Та буквально за ніч вдалось виправити всі несправності і вранці 13 грудня водії вже могли скористатись дорогою.

Місяць тому також обвал асфальту стався на Лівому березі в столиці.  У зв’язку з цим рух від бульвару Перова в напрямку вулиці Райдужна повністю перекривали. Все сталося на проспекті Алішера Навої.

Інші випадки провалу асфальтового покриття у Києві

Нагадаємо, навесні схожий випадок стався на Подолі. Провалля утворилося на одній із найстаріших вулиць української столиці — Іллінській - через підмивання ґрунту.  За словами очевидців, тут "розійшовся" асфальт, і в яму частково провалилася автівка.

Фото — online.ua

Також у травні через прорив труби провалився асфальт біля «Либідської». Пошкоджений трубопровід діаметром 1000 мм був введений в експлуатацію в 1987 році.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?