Побоїще зі стріляниною сталося на Житомирщині, є загиблий: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Побоїще зі стріляниною сталося на Житомирщині, є загиблий: з'явилися фото

Національна поліція України
Побоїще зі стріляниною сталося на Житомирщині, є загиблий: з'явилися фото

У місті Олевськ Житомирської області в ніч на 16 січня сталася збройна сутичка, в результаті якої кілька людей були госпіталізовані і одна людина загинула.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції.
"За попередньою інформацією, конфлікт виник як на побутовому грунті, так і в результаті кримінальних розборок між місцевими жителями і приїжджими зі Львівщини", - йдеться в повідомленні.
Читайте також: У Росії почалося? Мережа обговорює напад зі стріляниною на завод в РФ
У поліції уточнили, що в результаті розбірок були поранені 7 чоловік.
"В результаті вогнепальні поранення отримали семеро осіб: четверо - жителі Олевського району і ще троє - львів'яни, один з яких помер під час надання медичної допомоги. Поранені госпіталізовані, їм надається необхідна медична допомога", - відзначили в прес-службі.
У свою чергу депутат Житомирської облради Олександр Ніколайчук у своєму Facebook уточнив подробиці інциденту, зазначивши, що під час конфлікту стався вибух гранати.
"Картина вражає зухвалістю: близько 12:00 ночі в центр Олевська приїхали не менше 3 автомобілів, серед яких мікроавтобус. З авто вибігли невідомі спортивної зовнішності, озброєні пістолетами і гвинтівками. Вони почали розстрілювати молодих хлопців, які перебували поблизу кафе і парковки", - написав депутат.
"Під час масового зіткнення хтось із приїжджих кинув у натовп гранату, як наслідок багато молодих людей отримали поранення різного ступеня. Когось забрала "швидка", хтось поїхав в лікарню з друзями або небайдужими людьми, інші - розбіглися і займаються самолікуванням", - додав він.
Як повідомляв ONLINE.UA, в Запоріжжі 11 січня під час переслідування правопорушників патрульні застосували зброю.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?