Подоляк назвав обов'язковий елемент завершення війни з РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Подоляк назвав обов'язковий елемент завершення війни з РФ

Подоляк назвав обов'язковий елемент завершення війни з РФ
Джерело:  online.ua

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк підкреслив важливість спеціального трибуналу для РФ.

Джерело: Михайло Подоляк

Що потрібно для закінчення війни з РФ

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк вчергове наголосив на важливості створення і проведення спеціального трибуналу для Російської Федерації.

Він вважає, що саме спецтрибунал є тим обов’язковим елементом, який означатиме “правильне” завершення російсько-української війни.

Радник президента додав, що саме спецтрибунал може стати уроком для усіх диктатур світу, оскільки встановить справедливість над усіма російськими злочинами в Україні.

Подоляк нагадав, що росіяни в Україні скоїли понад 77 тисяч воєнних злочинів. Серед них вбивства, катування, зґвалтування та інші жахливі злочини.

Спецтрибунал є обов’язковим елементом правильного завершення війни. Росіяни вже скоїли понад 77 тисяч воєнних злочинів в Україні, як-от: убивства, катування, ґвалтування, депортація, мародерство тощо. Цей процес має стати прецедентним і повчальним для будь-якої диктатури у світі, – наголосив він.

Чи заарештують Путіна

Політичний експерт, ексрадник міністра внутрішніх справ України, засновник добровольчого будівельного батальйону "Добробат" Ростислав Смірнов зазначив, що Володимира Путіна обов’язково буде заарештовано. Але коли саме це станеться — невідомо.

Експерт зазначив, що він особисто не вірить у практичне виконання затримання Путіна зараз, адеж російський диктатор уникатиме тих країн, де це можливо, оскільки розуміє можливі наслідки.

Проте Смірнов додав, що Путін обов’язково буде в Гаазі. За його словами, можливі декілька варіантів: або диктатора буде скинуто і вбито, або він буде в Гаазі. Експерт підкреслив, що це лише питання часу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?