Подоляк розкрив терміни початку контрнаступу ЗСУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Подоляк розкрив терміни початку контрнаступу ЗСУ

Подоляк розкрив терміни початку контрнаступу ЗСУ
Джерело:  online.ua

Збройні сили України перейдуть у контрнаступ за два місяці. Такими даними поділився радник очільника Офісу президента Михайло Подоляк.

Джерело:  La Stampa

ЗСУ мають намір виснажити армію РФ у Бахмуті

Ми виснажимо росіян у Бахмуті, а потім зосередимося в іншому місці. Ми реорганізовуватимемося протягом наступних двох місяців, – пояснив представник ОПУ.

Він також вкотре нагадав міжнарождній спільноті, що нашим бійцям потрібні ракети великої дальності, а також суттєве збільшення постачання важких артилерійських снарядів калібру 155 мм.

За словами Михайла Подоляка, країна-агресорка сконцентрувала у місті-фортеці більшу частину свого підготовленого військового персоналу, а також найбільш боєздатні приватні компанії.

Для них важливо рухатися у цьому напрямі. Тому ми маємо дві мети: максимально скоротити їхній боєздатний особовий склад і затиснути їх у кількох виснажливих ключових боях, зірвати їхній наступ і зосередити наші ресурси в іншому місці для весняного контрнаступу. Тому сьогодні Бахмут є цілком ефективним, навіть перевершує свої ключові завдання, – додає Михайло Подоляк.

Він також звертає увагу на те, що армія РФ втрачає у 5-7 разів більше своїх солдатів, ніж Україна.

Згідно з останніми даними, втрати Росії у Бахмуті налічують близько 40 тисяч убитих та поранених загарбників.

Генерал Сирський пояснив небезпеку захоплення росіянами Бахмута

Як стверджує командувач Сухопутних військ Олександр Сирський, під Бахмутом не вщухають найжорстокіші бої. Українські воїни роблять усе, щоб стримати найпідготовленіші підрозділи ПВК "Вагнера".

Заяви Пригожина в черговий раз підтверджують, що після захоплення вагнерівцями Бахмута у противника будуть розв’язані руки і він зможе розпочати широкомасштабний наступ із застосуванням армійських і десантних частин на бойовій техніці.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?