Подоляк відповів на звинувачення Кремля у відмові від переговорів
Категорія
Політика
Дата публікації

Подоляк відповів на звинувачення Кремля у відмові від переговорів

Подоляк відповів на звинувачення Кремля у відмові від переговорів
Джерело:  online.ua

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк відповів на звинувачення з боку президента РФ про те, що Росія нібито відкрита до відновлення перемовин про припинення війни з Україною і вони заморожені лише через позицію Києва.

Джерело: Михайло Подоляк

Подоляк назвав умову початку справжніх переговорів з РФ

"Україна відмовляється від переговорів", – знову генерують брехню у Москві. Справжні переговори можливі, якщо Росія відмовиться від лицемірства (одне говоримо, інше робимо), залишить південь країни та відведе війська. До тих пір переговори веде окрема "делегація" на лінії фронту, - заявив він.

Фото - скріншот

Нагадаємо, що 28 травня президент Франції і канцлер Німеччини вкотре зателефонували Путіну і закликали його погодитися на прямі переговори з президентом України. Президент РФ зі свого боку заявляв, що перемовини заблоковані лише через позицію України.

Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю нідерландському телеканалу сказав, що готовий на перемовини "хоч завтра", але натякнув, що не бачить сенсу вести їх з будь-ким, окрім особисто Путіна, тому що інші російські посадовці нічого не вирішують.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?