ЗСУ ліквідували чергового російського підполковника
Категорія
Україна
Дата публікації

ЗСУ ліквідували чергового російського підполковника

ЗСУ ліквідували чергового російського підполковника
Джерело:  online.ua

Збройні сили України ліквідували командира російського десантно-штурмового батальйону 104 десантно-штурмового полку підполковника Олександра Досягаєва.

Джерело: СтратКом ЗСУ

Українські війська знищили російського командира

До vip-шанувальників творчості Кобзона доєднався командир десантно-штурмового батальйону 104 десантно-штурмового полку підполковник Олександр Досягаєв. Олександр став найкращим у номінації «Крилата піхота» на фестивалі «Армія росії-2021», але при зустрічі з українськими воїнами йому це не допомогло, - повідомили у СтратКомі.

Фото - facebook.com/AFUStratCom

Нагадаємо, що в Україні вже було ліквідовано щонайменше десять російських генералів, а кількість ліквідованих командирів батальйонів і бригад в рази більша.

Про це повідомив колишній директор ЦРУ, екскомандувач Центрального командування США та силами США і НАТО в Іраку й Афганістані генерал Девід Петреус.

Наразі вбито щонайменше десять чи одинадцять російських генералів. Це приголомшлива цифра, особливо якщо врахувати, що вся армія США втратила одного генерала протягом десятиліть бойових дій у Іраку й Афганістані. А отже, це потужний удар по системі управління російських сил. І ви можете собі уявити, що чисельність командирів батальйонів і бригад у рази перевищує чисельність загиблих генералів.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?