Суд Києва арештував майно "Роснефти" на майже 23 млн грн
Категорія
Україна
Дата публікації

Суд Києва арештував майно "Роснефти" на майже 23 млн грн

Суд Києва арештував майно "Роснефти" на майже 23 млн грн
Джерело:  online.ua

Шевченківський райсуд Києва наклав арешт на майже 23 млн грн коштів підприємства, утвореного російським ПАТ “Нефтяная компания "Роснефть" та підконтрольному Росії.

Джерело: Генпрокуратура

Суд наклав арешт на гроші російської компанії

За клопотанням прокурорів Офісу Генерального прокурора ухвалою слідчого судді Шевченківського райсуду міста Києва накладено арешт на майже 23 млн грн. Ці кошти перебувають на рахунку банківської установи та належать суб’єкту господарювання, утвореному російським ПАТ «Нефтяная компания «Роснефть» та підконтрольному країні-агресору, - повідомили в Генпрокуратурі.

Прокурори ОГП здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактами фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або держкордону України.

В ОГП зазначили, що слідство встановило обставини можливого фінансування війни Росії проти України, бенефіціарами однієї компанії, розташованої на території нашої держави та підконтрольної РФ.

З метою недопущення можливого використання цих грошових коштів на шкоду українському народу за клопотанням сторони обвинувачення судом на них накладено арешт, - повідомили там.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?