Показали свою дикість: декларації депутатів і чиновників стали топ-темою в соцмережах
Категорія
Політика
Дата публікації

Показали свою дикість: декларації депутатів і чиновників стали топ-темою в соцмережах

Показали свою дикість: декларації депутатів і чиновників стали топ-темою в соцмережах
Джерело:  online.ua

Електронні декларації українських чиновників та депутатів

, які вносять у звіти предмети мистецтва, готівку і навіть церкви, стали об'єктами ядучих жартів у соціальних мережах.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


«Що я можу сказати про історію з деклараціями? Дуже шкода, що міняється тільки колір пі***асів, а самі пі***аси нікуди не діваються. І не те, щоб я про це не знав — знав, звичайно, але іноді отримати підтвердження своєї обізнаності вкрай неприємно», — написав у своєму Facebook блогер

Ян Валетов

.


Також він додав, що на теренах України «все-таки, на щастя, живуть дуже різні люди».


У свою чергу, блогер

Михайло Клейман

у своєму Facebook уїдливо зауважив: «Ганна Гопко (народний депутат від фракції «Самопоміч», колишній віце-спікер Ради) - зірка. Написала в декларації: у чоловіка є готівкова валюта, але скільки — він мені не говорить. Гройсман і Демчак (хором): а що, так можна?»


Неля Куп'як:

«Юля Тимошенко в молоді роки. Той же почерк, як кажуть у Львові: робити з тата вар'ята)))».


Микита Крук:

«ггг )) А Ганна даремно чоловіка "спалила")».


«От ви регочете з нардепа Матвієнка, а людина правильно мислить. Сам хотів створити церкву, коли дізнався, що Рада звільнила від оподаткування релігійні організації», — написав у своєму Facebook Владислав Бовсуновський.


Олексій Святогор:

«І за електрику платити менше :)...».


Володимир Дмитренко:

«Зараз і лохи з годинниками підтягнуться за ним: ідея не патентована».


Ким Ахеджаков  у своєму Facebook видав цілий перелік «послуг» для чиновників і депутатів, щоб спростити їм заповнення декларацій.


«Послуги для чиновників, які заповнюють декларації: Перепишу на себе, тимчасово, віллу на Мальдівах. Дам в борг велику суму, заднім числом. Крупно програю в покер. Стану свідком знаходження Вами сумки з грошима. Тимчасово обміняю двокімнатну квартиру на Борщагівці на пентхаус у центрі. Буду Вашим гідом в метро. Продам старий випускний костюм та інші ношені речі. Продам лотерейний квиток з великим виграшем за три номіналу», — з гумором написав він.


У свою чергу, український блогер та журналіст Денис Казанський у своєму Facebook згадав, як прем'єр-міністр Володимир Гройсман в ході зустрічі з представниками французького бізнесу в Парижі закликав бізнесменів інвестувати в Україну.

«Інвестуйте в Україну, отримуйте прибуток, що реінвестується її і будьте успішними, а ми будемо всіляко цьому сприяти", - сказав  Гройсман. Лиш він забув додати, що бабло інвесторам доведеться тримати вдома у мішках, тому що навіть прем'єр-міністр не довіряє українським банкам  і складує свої мільйони у готівкових купюрах (у Гройсмана в готівці, нагадаю, понад двох лямів і 800 тисяч баксів)», — зазначив блогер.


При цьому Казанський додав, що «взагалі, опубліковані декларації чиновників — це самий правдивий і чесний показник інвестиційного клімату в країні».

«Всі ці мільйони в готівці — дикість для західного світу, де в нале свої заощадження не зберігають навіть різноробочі. Я навіть не кажу зараз про походження цих грошей. Сам факт того, що вони зберігаються в матрацах і коморах — це XVIII століття», - резюмував він.


Sergii Kostezh: «Просто чуваки в молодості бальзаківского Гобсека перечитали і не зрозуміли, хто там позитивний герой)».


Игорь Сухно: «Вони показують гроші у готівці, тому що не хочуть показувати їх в офшорах. Це перше. Вони змушені про них заявляти, щоб у наступному році їх не запитали, звідки у них гроші - це друге».

Ондрѣй Андрусякъ: «Назад у 18-е століття — гарний привід для французів згадати славетну історію імперії».

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  соцмережі посміялись над декларацією про доходи голови МВС України Арсена Авакова, у якій, зокрема, були зазначені колекція вин, годинники Rolex Daytona 1992 року, Vacheron Constantin 2003 року, Jaeger LeCoultre 2004 року, жіночий годинник Chanel 2011 року, меблі та люстри, набір шахів, винні етикетки, три шуби дружини, колекція картин і золотих монет.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?