Політолог попередив про новий геополітичний удар по Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Політолог попередив про новий геополітичний удар по Україні

Політолог попередив про новий геополітичний удар по Україні
Джерело:  online.ua

Український політолог та публіцист Віктор Таран звертає увагу українців та міжнародної спільноти на те, що нещодавно ми отримали черговий геополітичний удар по Україні. Йдеться про те, що команда німецької лідерки Ангели Меркель вимагає від президента Володимира Зеленського імплементувати формулу Штайнмаєра в українське законодавство.

Джерело: Фейсбук Віктора Тарана

Політолог оцінив нову пропозицію Меркель по Донбасу

"Поки ви обговорюєте пакт Байдена з фрау Рібентроп, я вам ще гарних новин приніс.
Насправді - ні. Ми отримали черговий геополітичний удар по Україні. Німеччина вимагає від України імплементувати формулу Штанмаєра в українське законодавство. Кажуть, це необхідна умова для врегулювання конфлікту на Донбасі. Нагадаю, формула передбачає спершу амністію бойовикам, потім проведення виборів в ОРДЛО. Утворення бойовиками (закреслено) новообраними депутатами органів влади і лише потім (!) передачу контролю за кордоном українській стороні (!)", - наголосив Віктор Таран.

Політолог звертає увагу Німеччини на те, що для того, щоб зупинити війну на Донбасі подібного точно не потрібно робити.

За його словами, вкрай важливо посилити санкції проти Росії, заблокувати запуск ПП-2, надати україні летальну зброю та іншу реальну допомогу.

"А те, що зараз робить Німеччина, - це потакання агресору і спонукання до подальшого росту агресії на Сході. Думаю, в рамках великої угоди між США-Росією-Європою саме Німеччині відвели роль стати адвокатом та головним лобістом Росії у Європі. Все логічно - за пару місяців Меркель іде на пенсію. Тож може робити різні кульбіти. Дорого. Цікаво, яку посаду отримає Меркель в російських енергетичних компаніях після того як піде з посади Канцлера? З подачі Путіна, яку Наглядову раду очолить? Ну що ж, чекаємо відповіді Зеленського", - зазначив Таран.

На переконання політолога, якщо український лідер проковтне цей ляпас і почне готуватись до імплементації формули Штанмаєра - нас чекає гаряча протестна осінь. Таран зазначає, що крапки над І розставить зустріч Байдена і Зеленського

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?