Поліція Грузії відпустила майже усіх затриманих протестувальників
Категорія
Світ
Дата публікації

Поліція Грузії відпустила майже усіх затриманих протестувальників

Поліція Грузії відпустила майже усіх затриманих протестувальників
Джерело:  online.ua

Міністерство внутрішніх справ Грузії заявило про звільнення майже всіх протестувальників, яких затримали на мітингах 7 та 8 березня у Тбілісі за адміністративними статтями. Проте одна особа залишається під вартою за статтею Кримінального кодексу.

Джерело: МВС Грузії, Interpressnews

Чому МВС Грузії звільнило не всіх затриманих на мітингах

У грузинському МВС зазначили, що випустили з-під варти усіх протестувальників, яких затримали під парламентом 7 і 8 березня за адміністративними статтями.

Усіх осіб, затриманих згідно з Кодексом про адміністративні правопорушення, звільнено. Частина затриманих постала перед судом, а решту відпустили згідно із завершенням терміну перебування у слідчому ізоляторі, - заявляє міністерство.

Правоохоронці зазначили, що частину затриманих доставили до суду, решту відпустили у зв'язку із закінченням терміну перебування в СІЗО.

Видання Interpressnews заявило, що із 133 затриманих на мітингах у Тбілісі звільнили 132 особи. Одна людина досі залишається під вартою.

У Грузії можливі нові арешти учасників протесту

МВС продовжує розслідування у зв’язку з інцидентами насилля, що сталися 7-8 березня, згідно зі статтями 353 і 187 кримінального кодексу (пошкодження майна, напад на співробітників поліції).

Слідчі дії здійснюються з метою встановити, ідентифікувати й затримати осіб, які атакували правоохоронців і застосовували інші дії насильницького характеру під час акції протесту під парламентом, - йдеться у заяві.

Це означає, що згодом у Грузії можливі нові арешти учасників протесту.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?