Політтехнолог пояснив справжню роль Гіркіна у російсько-українській війні
Категорія
Політика
Дата публікації

Політтехнолог пояснив справжню роль Гіркіна у російсько-українській війні

Політтехнолог пояснив справжню роль Гіркіна у російсько-українській війні
Джерело:  online.ua

Політтехнолог Михайло Шейтельман звертає увагу на те, що терорист Ігор Гіркін почав дедалі активніше критикувати російського диктатора Володимира Путіна, а також Генштаб РФ. Окрім того, бойовик нещодавно озвучив прогноз, що Росія "рухається до військової поразки", а також створив "клуб розсерджених патріотів". На переконання експерта, Гіркін робить це з дозволу КДБ, щоб підготувати росіян до поразки у війні та усунення Путіна.

Джерело: "24 Канал"

Російський народ уже готують до поразки

Як стверджує політтехнолог, Гіркін є самостійною фігурою, однак все одно є люди, які вказують йому, що конкретно потрібно говорити.

Згідно з даними Шейтельмана, йдеться про Олександра Бортнікова й Миколи Патрушева.

Гіркін їм потрібен, щоб критикувати їхню армію, міністра оборони Сергія Шойгу та російського президента.Розгнівані патріоти зібралися разом, що винести вирок керівництву армії. Я впевнений, цим вони й займатимуться у публічному просторі. За підтримки ФСБ, звичайно.

Експерт звертає увагу на те, що той факт, що влада РФ сама взялася публічно визнавати свої проблеми - лише підтверджує серйозність та масштабність цих проблем.

Михайло Шейтельман також нагадав, що 1 квітня Гіркін опублікував доволі дивний та загадковий пост.

Він зазначив, що, на його думку, вже точно не вдасться захопити Авдіївку, далі перерахував, які будуть провали, тому що на фронті відбулися дії, про які він не має права говорити.Я не знаю, про що він говорить. Але ж він знає. Це вселяє надію, мені здається.

У Кремлі посилюються панічні настрої та невдоволення

За словами політтехнолога, Кремль – це величезний квартал, ціле місто. У цьому місті багато різних інтересів.

Саме тому вкрай важко спрогнозувати, що буде далі, адже у кожного свої інтереси.

Є люди, які зацікавлені у падінні Шойгу. Є люди, які зацікавлені у падінні Путіна. Путін їм не указ, він не вічний. КДБ існує з 1918 року – 105 років. З них Путін керує Росією лише 23 роки. Він цілком замінний, КДБ більш стійка система.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?