Польща обіцяє Україні допомогу в експорті зерна після рішення Путіна
Категорія
Економіка
Дата публікації

Польща обіцяє Україні допомогу в експорті зерна після рішення Путіна

Польща обіцяє Україні допомогу в експорті зерна після рішення Путіна
Джерело:  online.ua

Офіційна Варшава заявила, що разом з Європейським Союзом готова допомогти Україні з експортом збіжжя після того, як Москва підтвердила призупинення участі в "зерновій угоді" 29 жовтня.

Джерело: Твіттер-сторінка МЗС Польщі

Польська влада пообіцяла Україні допомогу в експорті зерна

Рішення Росії зупинити Чорноморську зернову ініціативу є ще одним доказом того, що Москва не бажає дотримуватися жодних міжнародних домовленостей. Польща разом зі своїми партнерами з ЄС готова і надалі працювати над тим, щоб допомогти Україні та тим, хто потребує транспортування необхідних товарів, – наголошує МЗС Польщі.

Що відомо про призупинення Росією участі у "зерновій угоді"

29 жовтня команда диктатора Володимира Путіна повідомила, що призупиняє участь у реалізації "зернової угоди" нібито через "теракт" у Севастопольській бухті в суботу вранці.

Рросійські політики почали брехати, що ціллю атаки у Севастопольській бухті стали кораблі Чорноморського флоту, які нібито були задіяні у забезпеченні безпеки зернового коридору.

За словами глави МЗС України, атака проти російських кораблів у бухті окупованого Севастополя стала лише приводом для країни-агресорки вийти з "зернової угоди", оскільки кроки для її зриву почалися задовго перед цим.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?