Польща втратила ключових гравців перед матчем з Україною
Категорія
Спорт
Дата публікації

Польща втратила ключових гравців перед матчем з Україною

Польща втратила ключових гравців перед матчем з Україною
Джерело:  online.ua

Українська збірна зустрінеться з польською національною командою вже незабаром, однак перед грою суперники втратили головну зірку. Згідно із встановленим порядком, нападник Роберт Левандовські не виходитиме на поле проти українців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву головного тренера польської збірної Єжи Бжечека.

За його словами, він планує надати зірковим футболістам команди дати відпочинок у товариському матчі з Україною.

"Ті гравці, які брали участь в матчах Ліги чемпіонів і Ліги Європи, а також багато грали за свої клуби в національних чемпіонатах, в грі з Україною будуть відпочивати. І це стосується не лише Роберта Левандовського", - пояснив тренер.

Водночас він вирішив не вдаватися детально в ротації у склад команди на полі.

Матч передбачається вже ввечері у середу, 11 листопада. Гра відбудеться на полі стадіону Хожува — польського міста.

Станом на 10 листопада відомо, що українська команда у повному складі вже вирушила до місця двобою з поляками.

Загалом національні збірні двох країн зустрічалися одна проти одної у матчах 8 разів за всю історію. Три з них завершилися перемогою українців, три виграли поляки, а ще дві закінчилися нічиєю. Стежити за поєдинком буде команда австрійських арбітрів.

Через коронавірус головному тренеру Андрію Шевченку довелося робити низку жорстких кадрових рішень, оскільки наближається важливий двобій проти Німеччини у Лізі націй.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно українські футбольні фанати спостерігали нове класичне дербі"Динамо" — "Шахтар", перемогу в якому отримали донеччани. Водночас штаби команд розійшлися у думках щодо причин такого результату.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?