Польський прикордонник урятував життя немовляти з України — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Польський прикордонник урятував життя немовляти з України — відео

Польський прикордонник урятував життя немовляти з України — відео
Джерело:  online.ua

Інцидент стався на кордоні між Польщею та Україною, де польський прикордонник урятував життя немовляті. Під час проходження контролю на пункті пропуску Устилуг-Зосин у дитини виникли проблеми з диханням, що викликало паніку у матері. Проте прикордонний офіцер швидко реагував та надав необхідну медичну допомогу до приїзду швидкої допомоги.

Джерело: Надбужанський відділ прикордонної охорони

Польський прикордонник урятував життя немовляти з України

Як повідомляє польська Прикордонна служба, події, пов'язані з порятунком немовляти на пункті пропуску Устилуг-Зосін, було зафіксовано камерою спостереження.

Відеозапис дозволив підтвердити хоробрість і швидкість дій прикордонника, який надав допомогу дитині, яка перестала дихати.

У ніч проти 3 травня на автомобільному прикордонному переході у Зосині у жінки з України в автобусі виникла проблема: її син перестав дихати і став синіти. Жінка взяла дитину на руки і побігла до зони польської прикордонної варти.

Сержант Матеуш Кондрат, який здійснював перепустку на в'їзд до Польщі, миттєво відреагував і забрав дитину у тремтячої матері, як повідомляє Надбужанський відділ прикордонної служби Польщі.

Зазначають, що офіцер поклав дитину животом на ліву руку та кілька разів вдарив її по спині. Після реанімаційних заходів хлопчик прийшов до тями.

Немовля привели у свідомість до приїзду швидкої

Під час надання першої медичної допомоги на місце події прибув офіцер із дефібрилятором та викликали бригаду медиків. Уже через 15 хвилин приїхала швидка допомога.

Медпрацівники відвезли вже притомну дитину до лікарні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?