"Полтава" не збирається підкорятися рішенню ФФУ - президент клубу
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Полтава" не збирається підкорятися рішенню ФФУ - президент клубу

"Полтава" не збирається підкорятися рішенню ФФУ - президент клубу
Джерело:  online.ua

Президент футбольного клубу "Полтава" Леонід Соболєв заявив, що не підкорятиметься  рішенню ФФУ, згідно з яким матч "Полтава" - "Шахтар" заборонено провести на стадіоні "Локомотив".
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Соболєв заявив в ефірі телеканалу "Футбол".
"Я про це дізнався о восьмій годині вечора. Але у мене є свій стадіон, на якому працювали люди. Як я їм подивлюся в очі? Вони його цілий день вилизували до ідеалу. Поле рівне, м'яч котиться ідеально. Я - людина принципова, тому свою позицію не зміню. О 14:00 ви почуєте мою позицію з цього питання", - сказав Соболєв.

Читайте: В "Полтаві" жорстко відповіли "Шахтарю" щодо кольору трави
Варто відзначити, що Комітет ФФУ з питань стадіонів та безпеки проведення змагань перевищив свої повноваження, оскільки рішення про перенесення матчу може прийняти тільки арбітр безпосередньо перед грою.
Залишається тільки здогадуватися, чому чиновники ФФУ і керівники Прем'єр-ліги забули норми регламенту.
До того ж, рішенням про заборону проведення матчу на стадіоні "Локомотив" ФФУ застосувала подвійні стандарти в українському футболі. Виходить, що на полі в Полтаві грати не можна, а піщаний газон на стадіоні "Чорноморець" цілком придатний для проведення матчів елітного дивізіону чемпіонату України.


Газон на стадіоні "Локомотив" за добу до матчу (фото - zbirna.com)

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?