У ФФУ прийняли жорстке рішення по матчу "Полтава" - "Шахтар"
Категорія
Спорт
Дата публікації

У ФФУ прийняли жорстке рішення по матчу "Полтава" - "Шахтар"

У ФФУ прийняли жорстке рішення по матчу "Полтава" - "Шахтар"
Джерело:  online.ua

Комітет Федерації футболу України з питань стадіонів та безпеки проведення змагань заборонив проведення матчу 1/4 фіналу Кубка України "Полтава" - "Шахтар" на стадіоні "Локомотив".
Про це ONLINE.UA повідомили в ФФУ.
Рішення прийнято за підсумками спільного засідання Комітету ФФУ з питань стадіонів та безпеки проведення змагань і Дирекції УПЛ.
При цьому ФФУ зобов'язала "Полтаву" провести матч 1/4 фіналу Кубка України на стадіоні "Ворскла" ім. О.Бутовського або на іншому стадіоні, який відповідає вимогам Регламенту змагань УПЛ і Положення про Кубок України на сезон 2016/2017.
Дивіться: "Шахтар" зажадав перенести матч Кубка України з-за страшного поля: опубліковані фото
Таким чином, ФФУ застосувала подвійні стандарти в українському футболі. В Одесі матчі вищого дивізіону чемпіонату України проходять на значно гіршому газоні, ніж на полтавському стадіоні "Локомотив". І ніхто не обурюється. А варто було гендиректору "Шахтаря" Сергію Палкіну зробити заяву, що на стадіоні "Локомотив" не можна грати, як ФФУ приймає резонансне рішення.
У полтавському клубі вже заявили, що не збираються виконувати рішення ФФУ.
Як раніше повідомляв ONLINE.UA,  у "Полтаві" жорстко відповіли "Шахтарю" щодо кольору трави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?