Помер один з творців "Гри престолів" — його ймовірно отруїв колега
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Помер один з творців "Гри престолів" — його ймовірно отруїв колега

Помер один з творців "Гри престолів" — його ймовірно отруїв колега
Джерело:  online.ua

Засновник всесвітньо відомої студії Yoozoo Games і її виконавчий директор Лінь Ци був отруєний на Різдво — до такого висновку дійшли шанхайські слідчі після проведення першої експертизи. Згідно з останніми даними, мільярдер помер 25 грудня. У його аналізах були знайдені сліди отруйної речовини. За версією слідства, її міг додати бізнесменові в чай його колега. Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Наразі основним підозрюваним у справі про отруєння проходить партнер загиблого по бізнесу - Сю Яо. Він очолює підрозділ компанії з кіновиробництва. Лінь Ци відчув себе погано напередодні Різдва 23 грудня. Він потрапив до лікарні. Спочатку його стан був стабільним, однак через два дні він помер", — йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що свою компанію Лінь Ци заснував в 11 років тому. Як відомо, Yozoo Games розробляла комп'ютерні ігри та мобільні додатки. Найвідомішим її продуктом було гра, створена за мотивами серіалу "Гра престолів" - Game of Thrones: Winter Is Coming. Зараз стан Лінь Ци оцінюється в 6,8 мільярда юанів.

В мережі уже активно коментують новину про сметь Лінь Ци.

"Шкода, що нас постійно покидають такі талановиті люди; ми будемо тебе завжди пам'ятати; я не можу повірити, що подібне сталося! Лінь був чудовою людиною, генієм... Просто не хочу в це вірити; це шок! не може бути, що його вбили; ти завжди з нами: в наших серцях та думках; Вічна пам'ять", — коментують сумну новину в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в листопаді 2020 року раптово  помер легендарний актор Армен Джигарханян. Народний артист СРСР помер у віці 85 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?