Померла Ольга Кузьменко – українська письменниця, освітянка та мама Кузьми Скрябіна
Категорія
Культура
Дата публікації

Померла Ольга Кузьменко – українська письменниця, освітянка та мама Кузьми Скрябіна

Померла Ольга Кузьменко – українська письменниця, освітянка та мама Кузьми Скрябіна
Джерело:  online.ua

23 вересня відійшла у вічність Ольга Кузьменко – українська письменниця, освітянка та мама Кузьми Скрябіна. Їй було 76 років.

Джерело: БФ імені Кузьми Скрябіна

Померла мама Кузьми Скрябіна

Про важку втрату 23 вересня повідомив Благодійний Фонд імені Кузьми Скрябіна.

Сьогодні пішла з життя мама Кузьми, Ольга Михайлівна!Ця втрата важка для нас усіх. Ольга Михайлівна була справді чудовою і душевною людиною, з великим серцем.Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати, а душу покійної прийняти в Царство Небесне. Хай земля їй буде пухом! Поділяємо біль та горе рідних! Вічна і світла пам'ять!Ми будемо сумувати….

Ольга Кузьменко: що відомо

Ольга Кузьменко народилася 23 квітня 1947 року у селі Сіде Львівської області. Закінчила Дрогобицький інститут музичного мистецтва. Працювала вчителькою Новояворівської музичної школи.

У 2012 році Кузьма Скрябін написав відому пісню "Мам", присвячену матері.

Фото: відкриті джерела

Після смерті Кузьми Скрябіна у лютому 2015 року Ольга Кузьменко написала три книги про сина.

Кузьма Скрябін загинув 2 лютого 2015 року близько 08.20 у Криворізькому районі, біля села Лозоватка, через зіткнення позашляховика, в якому знаходився співак, та вантажівки.

На жаль, від отриманих травм, Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув на місці пригоди, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?