З’явився трейлер екранізації книги Кузьми Скрябіна "Я, "Побєда" і Берлін"
Категорія
Культура
Дата публікації

З’явився трейлер екранізації книги Кузьми Скрябіна "Я, "Побєда" і Берлін"

З’явився трейлер екранізації книги Кузьми Скрябіна "Я, "Побєда" і Берлін"
Джерело:  online.ua

Автори фільму нарешті показали довгоочікуваний трейлер фільму "Я, "Побєда" і Берлін", який створено за мотивами однойменної книги українського співака Кузьми Скрябіна. Стрічка вийде на українські екрани 24 березня.

Джерело: пресслужба  Держкіно

Трейлер фільму "Я, "Побєда" і Берлін"

Стрічку режисерки Ольги Ряшиної створено за мотивами однойменної автобіографічної повісті Андрія Кузьменка – Кузьми Скрябіна. Це історія про становлення музиканта, пошуки себе, дружбу та шлях до мрії, сповнений карколомних пригод, - повідомили у Держкіно.

Фільм розповідає про звичайного хлопеця, музиканта-початківеця Кузьму, який за три дні до запланованого концерту вирушає зі своїм другом Бардом до Берліна на старій "Побєді". Там він хоче обміняти раритетну автівку на омріяний шестисотий "Мерседес" у відомого колекціонера.

Кузьма обіцяє своїй коханій дівчині Барбарі повернутися додому на крутій тачці, а хлопцям з гурту – обов’язково встигнути на виступ. Але вже з перших хвилин подорожі стає зрозуміло – усе пішло шкереберть.

…Отут я і зрозумів, шо нікуди не подінуся – доки є музика, я зроблю, що завгодно, вообщє без тормозів. Без музики просто ні фіга не буде, – каже герой Кузьми.

У картині звучатимуть кавери легендарних пісень Скрябіна. Вже презентовано шість саундтреків: MONATIK – "Старі фотографії", гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ – "Мовчати", Alina Pash – "Чекаю ночі", DZIDZIO – "То моє море", гурт Антитіла – "Чорнобиль форева", ADAM – "Говорили і курили". Попереду ще 10 синглів, які згодом об’єднаються в окремий музичний альбом.

Головні ролі у стрічці виконали Іван Бліндар, Марія Стопник та Володимир Гева. Кузьму зіграв актор Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру ім. І. Франка Іван Бліндар. Роль коханої Кузьми Барбари отримала акторка та співачка Марія Стопник, друга співака зіграв актор Володимир Гева.

Стрічку створено кінокомпанією Star Media за підтримки Державного агентства України з питань кіно. Прем’єра фільму відбудеться 24 березня в усіх кінотеатрах України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?