Річниця смерті Кузьми Скрябіна: близькі та друзі зворушливо згадують артиста
Категорія
Культура
Дата публікації

Річниця смерті Кузьми Скрябіна: близькі та друзі зворушливо згадують артиста

Річниця смерті Кузьми Скрябіна:  близькі та друзі зворушливо згадують артиста
Джерело:  online.ua

2 лютого 2015 року Кузьма Скрябін трагічно загинув в автокатастрофі у Дніпропетровській області. Сьогодні з дня смерті співака минає сім років. Його родичі та друзі зворушливо згадали Кузьму у роковини його смерті.

Джерело: соцмережі

Андрій Кузьменко загинув вранці 2 лютого 2015 року в автокатастрофі у Дніпропетровській області. Його позашляховик, за кермом якого був співак, зіткнувся з молоковозом. Від отриманих травм Андрій Кузьменко загинув на місці. Він повертався з Кривого Рогу, де напередодні його гурт "Скрябін" грав концерт. У липні 2015 року на місці, де загинув музикант, відкрили пам’ятний знак.

Донька Кузьми Барбара у день роковин опублікувала у своєму Інстаграм дитяче фото з батьком.

Фото - скріншот

Гурт Антитіла опублікував відео з концерту, на якому Тарас Тополя разом з шанувальниками виконує пісню "Люди як кораблі".

– Геній живе, поки живе його музика. Маємо за честь нести творчість Андрія крізь роки, – написали учасники гурту.

Учасники гурту Скрябін також згадали співака та анонсували концерт пам’яті.

Вже 7 років гурт " Скрябін " гастролює без Андрія , але на цих концертах Скрябін звучить так само переконливо, як і за часів Кузьми, адже Скрябін – це його пісні.

Співачка Руслана вшанувала пам’ять про співака свою піснею "Ти ще відкриєш очі".

– Я вірю… я знаю…ти ще відкриєш очі… Я співаю тобі, як можу, як вмію, серцем… Тебе не обійняти, не побачити, та тебе не забути… Ти у моєму серці, – написала Руслана.

Співачка Наталія Могилевська також опублікувала фрагмент з концерту пам’яті Андрія Кузьменка, зазначивши, що дуже сумує за своїм другом.

Я хотів би сказати дуже багато тобі, моя країно! Молюся за тебе. Твій PERSONAL JESUS. Кузьма.
Сумую без тебе, друже!

Про покійного співака згадав і лідер Океану Ельзи Святослав Вакарчук. Він поділився кавером на пісню Скрябіна "Мовчати".

Дуже багато його пісень у мене асоціюються з початком Океану Ельзи, тому що вони тоді були прикладом для нас. Пам’ятаю пісню «Птахи» – я слухав її і думав як вона цікаво зроблена. Пам'ятаю як вони виступали на фестивалі з нами: ми тільки-тільки починали, а вони вже були зірками. Одним словом, є дуже багато спогадів, - розповів Вакарчук.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?