Помер відомий український політик Юхим Звягільський
Категорія
Україна
Дата публікації

Помер відомий український політик Юхим Звягільський

Помер відомий український політик Юхим Звягільський
Джерело:  online.ua

6 листопада стало відомо, що пішов з життя колишній народний депутат та виконувач обов'язків прем'єрміністра України у 1993-1994 роках Юхим Звягільський. Відомому українському політику було 88 років.

Джерело: "Новини Донбасу"  з посиланням на помічника Звягільського Віталія Співака, Ігор  Мосійчук  у Facebook

Помер нардеп багатьох скликань Юхим Звягільський

Поки причина смерті політика не відома. За словами колишнього нардепа Ігоря Мосійчука, Звягільський помер 6 листопада в Інституті серця від ускладнень Covid-19.

"Декілька годин тому в інституті сердця від ускладнень спричинених COVID-19 на 88 році життя помер Юхи́м Леоні́дович Звягі́льський — український політичний та громадський діяч, народний депутат України 1-го, 2-го, 3-го, 4-го, 5-го, 6-го, 7-го та 8-го скликань, Герой України, виконувач обов'язків прем'єр-міністра України з вересня 1993 по липень 1994 року, кандидат технічних наук, професор. Мав честь особисто знати, близько спілкуватися та працювати, з Юхимом Леонідовичем… Потужний був дядько! Глиба! Понад усе любив свій Донбас і людей з якими там працював все своє життя… Царство Небесне!", - йдеться в повідомленні Ігоря Мосійчука у Фейсбук.

Раніше українські журналісти, з посиланням на свої джерела, заявляли, що Звягільського перевели в реанімацію через ускладнення від коронавірусу.

"Звягільський був народним депутатом 1-8 скликань, виконував обов'язки прем'єрміністра України з вересня 1993 по липень 1994 року, кандидат технічних наук. Один зі співзасновників та колишній член Партії регіонів. Із 1979 року був директором шахти імені Засядька", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?