Поплічники Путіна мріють про поразку РФ у війні за однієї умови — ексчиновниця Центробанку
Категорія
Політика
Дата публікації

Поплічники Путіна мріють про поразку РФ у війні за однієї умови — ексчиновниця Центробанку

Поплічники Путіна мріють про поразку РФ у війні за однієї умови — ексчиновниця Центробанку
Джерело:  online.ua

Колишня співробітниця Центробанку РФ Олександра Прокопенко, яка не підтримує вторгнення Росії в Україну, заявила, що людини з оточення диктатора Володимира Путіна та чиновники на різних рівнях насправді мріють про поразку їхньої країни у війні, однак щоб це відбулося без приниження.

Джерело:  Bloomberg  з посиланням на своїх інсайдерів

Російська влада більше не вірить у перемогу у війні над Україною

За словами Прокопенко, яка виїхала з Росії одразу після початку вторгнення РФ в Україну, чиновники в її країні уже пристосувалися до ситуації, однак наразі більше ніхто не бачить світла в кінці тунелю − вони песимістично налаштовані щодо майбутнього.

Найкраще, на що вони сподіваються, − це на те, що Росія програє без приниження, − наголошує колишня співробітниця Центробанку РФ.

Згідно з даними британських журналістів, російські чиновники та мільярдери уже давно усвідомили, що на них чекають роки міжнародної ізоляції та поглиблення залежності від Кремля, оскільки очільник Кремля змушує бізнес підтримувати армію РФ, а своєму оточенню забороняє залишати посади.

Чиновники та їхні сім'ї зазнали заморожування активів і заборони на в'їзд в низку країн в рамках американських і європейських санкцій, які також зробили російську економіку однією з найбільш санкціонованих у світі, перекресливши десятиліття інтеграції у світові ринки, - йдеться в статті.

Як у Росії насправді реагують на підрив ГЕС та атаку дронів

Ділові новини у виданні звертають увагу на те, що знищення Росією Каховської ГЕС ще більше посилило конфлікт всередині країни-агресорки, оскільки паводкові води затопили і захоплену територію.

Ба більше, наголошується, що масові атаки всередині Росії посилюють відчуття незахищеності серед населення.

На переконання журналістів, усі ці події завдають удару по іміджу Путіна як гаранта безпеки Росії.

Зневіру росіян посилює і тривалість війни − окупанти планували захопити Україну за лічені дні, але протистояння російському вторгненню триває вже 16-й місяць, - нагадує видання.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?