Російські пропагандисти висунули вимогу Путіну щодо закінчення війни
Категорія
Україна
Дата публікації

Російські пропагандисти висунули вимогу Путіну щодо закінчення війни

Російські пропагандисти висунули вимогу Путіну щодо закінчення війни
Джерело:  online.ua

Прокремлівські пропагандисти неочікувано для всіх заговорили про якнайшвидше закінчення так званої "спеціальної військової операції". Вони також стверджують, що це стане своєрідною "перемогою" для РФ. У такий спосіб посіпаки Володимира Путіна натякнули очільнику Кремля, що настав час оголосити про капітуляцію країни-агресорки.

Джерело: "24 Канал"

У РФ пропагандисти вимагають негайного закінчення війни

Путінські пропагандисти не приховують, що шоковані масштабними втратами російської армії на фронті, а також серйозними проблеми з ресурсами.

За словами одного з пропагандистів, у країни-агресорки більше немає ресурсів для того, щоб захопити усю території України.

Якщо ця ситуація зараз завершиться, тим менше збитків, і у кількості загиблих, поранених, понівечених людей і в Росії, і в Україні. Перемога – це якнайшвидше закінчення "СВО", – заявив один із поплічників Путіна.

Як в Україні відреагували на скиглення пропагандистів

Представник ОПУ Михайло Подоляк іронічно зазначив, що Міноборони РФ може закінчити контртерористичну операцію тільки на рівні особистої дачі Шойгу.

Таким чином радник Єрмака відреагував на заяви Росії щодо подій в Бєлгородській області.

Михайло Подоляк відреагував на те, що наразі російські окупанти не контролюють жодних процесів. А заяви команди Шойгу– це не про війну, а про камеді.

Що важливо знати про останні фейки російської пропаганди

Нещодавно росіяни вигадали новий фейк. Вони почали брезати про загибель очільника ГУР Міноборони Кирила Буданова. Українська розвідка миттєво спростувала чергову маячню.
Ба більше, пропагандисти вже встигли знайти винних у поразках Росії на фронті.

Вони заявили, що Горбачов та Єльцин "не покаялись" перед смертю, за те, що наробили, і через це зараз страждає російський народ.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?