Поразка Динамо у матчі з Баварією. Реакція соцмереж
Категорія
Спорт
Дата публікації

Поразка Динамо у матчі з Баварією. Реакція соцмереж

Поразка Динамо у матчі з Баварією. Реакція соцмереж
Джерело:  online.ua

Під час вчорашнього матчу київського “Динамо” з німецькою “Баварією”, який відбувався в рамках п’ятого туру Ліги чемпіонів 2021/22, українці програли з рахунком 1:2. Не зважаючи на те, що поєдинок відбувся на НСК “Олімпійський”, у домашній атмосфері команді не вдалося уникнути вильоту з єврокубків.

 Джерело: ONLINE.UA

Спортивні коментатори часто повторювали, що стабільні чемпіони Німеччини навіть без 4-5 гравців є серйозним претендентом на перемогу в ЛЧ, а не тільки в групі, куди жеребкуванням їх закинуло поряд з “ динамівцями”.

Варто додати, що господарі турніру дуже гідно трималися у перші хвилин 15. Вибігають в атаки, намагаються налагодити контроль, впевнено нівелюють атакувальну загрозу.

Уперше за 5 турів ЛЧ “Баварія” набила таку скромну кількість гольових моментів, водночас дозволивши практично стільки ж супернику. Нічия була б значно справедливішим підсумком.

Ми зібрали найцікавіші коментарі з соцмереж, де активно обговорюють важливий матч, який так і не увінчався успіхом для вітчизняного клубу.

“Історія з нинішнім "Динамо" ось туди ж. "Баварія" приїхала в Київ без 8 гравців, вже забезпечивши собі вихід в ПО. Баварія виграла 2:1. ДК грало дома і ця перемога потрібна була в рази більше, ніж супернику. ДК забило свій перший гол в ЛЧ в 2 таймі 5 туру. Після матчу у команди 1 очко, але всі задоволені, кажуть годно грали. Буряк каже, шо команда додає від матчу до матчу”.

“1:2 та дуже достойна гра з боку Динамо, але рівень майстерності на жаль далекий від фаворитів. Життя продовжується!”

“Для кожного киянина, старшого за п'ятдесят років, ця афіша викликає почуття гордості. Для нинішнього... сором'язливо опушені очі. Немає у нинішніх хлопчиків спортивної агресії, і вони не можуть переступити через "не можу". Багато хто з них починає мене дратувати. Сидіти в теплій ванні їм подобається. Це все, звичайно ж, мої емоції, і я вибачаюсь за них”.

Читайте також:

  • Зінченко назвав головний недолік гри збірної України

  • В УАФ назвали ймовірного наступного тренера збірної України з футболу

  • Харківський "Металіст" цікавиться ще одним іноземцем для підписання контракту: цікавіподробиці читайте в нашому матеріалі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?