Порошенко несподівано звернувся з проханням до Зеленського
Категорія
Україна
Дата публікації

Порошенко несподівано звернувся з проханням до Зеленського

Порошенко несподівано звернувся з проханням до Зеленського
Джерело:  online.ua

Колишній президент Петро Порошенко заступився за телеканал "Прямий", в офіційного власника якого 7 листопада пройшли обшуки. Політик зазначив, що тиск правоохоронних органів на телеканал "Прямий" і його власника – це лише складова частина загального процесу, який зараз відбувається в Україні.

Окрім того, він звернувся з проханням до українського лідера Володимира Зеленського, передає ONLINE.UA.

"Сьогодні, на жаль, я не впевнений, що про це знає президент Зеленський, але я твердо переконаний, що це саме той випадок, який потребує його втручання. Обшуки та арешт рахунків – це є спроби припинити мовлення будь-якого каналу. Це проблема не каналу і не якийсь окремий випадок. Це проблема України загалом і європейського вибору держави. Бо це точно не має нічого спільного ні з європейськими правилами, ні з європейськими цінностями", - заявив Порошенко.

 Як відомо, в офіційного власника телеканалу "Прямий" ексрегіонала Володимира Макеєнка 7 листопада проводили обшуки через провадження щодо ухилення від сплати податків при придбанні телеканалу. Канал заявив про тиск і наступ на свободу слова. В партії Порошенка стверджують, що обшуки в офісі Макеєнка відбулися, тому що канал не хвалить роботу чинного президента.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Петро Порошенко вважає, що з відходом Об’єднаних сил на позиції трирічної давнини, українські війська втрачають три десятка населених пунктів і низку ключових висот.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?