Порошенко публічно звернувся до Зеленського із вимогою
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко публічно звернувся до Зеленського із вимогою

Порошенко публічно звернувся до Зеленського із вимогою
Джерело:  online.ua

30 травня колишній глава держави Петро Порошенко офіційно повідомив, що він втретє буде намагатися перетнути кордон, оскільки, мовляв, хоче потрапити на саміт Європейської народної партії. У зв'язку з цим експрезидент звернувся до чинного українського лідера Володимира Зеленського, щоб запевнити, що опозиція разом із владою працює на зміцнення України.

Джерело: Фейсбук-сторінка Петра Порошенка

Порошенко закликає Зеленського дозволити перетнути йому кордон

Шановний пане президенте! Звертаюся до Вас, прямуючи з Києва на Конгрес та саміт Європейської народної партії — найвпливовішої політичної родини в Європі, членами якої є керівництво структур ЄС та багатьох держав-членів… Після того, як абсолютно незаконно було зірвано мою поїздку у складі офіційної парламентської делегації на Парламентську асамблею НАТО, де я мав намір відстоювати надання Україні ПДЧ на саміті Альянсу цього року, сподіваюся, що висновки зроблено і ніхто вже не перешкоджатиме моєму виїзду до Роттердаму… При такій ясності в цілях, в чиїх інтересах зупиняти мене на кордоні? - публічно поцікавився Петро Порошенко.

Колишній президент країни також почав запевняти, що і команда Володимира Зеленського, і опозиція, і громадянське суспільство повинні працювати з метою розбудови сильної незалежної демократичної процвітаючої європейської України.

Фото - скриншот

Як уже згадувалося раніше, у лідера "ЄС" заплановані виступи на Конгресі та саміті ЄНП, низка зустрічей з керівниками ЄС, держав та урядів країн.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?