Порти анексованого Криму передали в "федеральну власність" Росії
Категорія
Економіка
Дата публікації

Порти анексованого Криму передали в "федеральну власність" Росії

Порти анексованого Криму передали в "федеральну власність" Росії
Джерело:  online.ua

Окупаційна адміністрація в Криму передала порти Керчі та Феодосії - в "федеральну власність" Росії. Таку заяву зробив під час останньої пресконференції так званий "глава республіки" Сергій Аксьонов. 

Джерело: "Стрічка новин Криму"

Керченський і Феодосійський порти передадуть у "федеральну власність" (Росії - ред.), зберігши штатну чисельність співробітників, — заявив Аксьонов.

Судячи зі слів політика-колабораціоніста, Керченську поромну переправу експлуатуватиме "Кримсько-Сирійська судноплавна компанія".

Аксьонов пояснив корупцію у владних структурах Криму "низькими зарплатами"

Зазначимо, також під час свого останнього інтерв'ю Аксьонов пояснив корупцію у владних структурах Криму «низькими зарплатами». Він вважає, що зарплата посадових осіб не відповідає рівню навантаження та відповідальності. Відповідь журналістам прозвучала в контексті запитання щодо затримання колишніх віцепрем'єрів Криму Володимира Сєрова та Євгена Кабанова.

На жаль, з погляду престижу та фінансової забезпеченості робота чиновником далеко не найпривабливіша. Це очевидний факт. Зарплата, яку сплачують більшості посадових осіб, не відповідає рівню навантаження та відповідальності, – заявив Аксьонов.

Тактика російських силовиків в анексованому Криму

Кримськотатарські старійшини останнім часом записують відеозвернення через незаконне затримання та тортурами щодо мешканця Старого Криму Нарімана Аметова. Старійшини обурені «беззаконням» і вимагають «припинити тортури і репресії» на півострові.

Також нещодавно в селищі Радянському на півострові співробітники Центру протидії екстремізму РФ провели обшук у будинку ще одного представника корінного народу півостова.На цей раз йдеться про 34-річного Рустема Ібадлаєва, заявили в ГО «Кримська солідарність».

Історія окупації Криму 

Анексії у лютому-березні 2014 р. передували організовані антиукраїнські виступи у містах Криму
блокада і захоплення стратегічних об'єктів півострова і військових частин ЗСУ підрозділами російської армії.

У кінці лютого — початку березня 2014 перекинуті з Росії і кримських баз Чорноморського флоту РФ війська без розпізнавальних знаків, скориставшись моментом зміни влади в Україні внаслідок Євромайдану, окупували Кримський півострів і влаштували т.зв референдум, результати якого не визнали і Україна, ні країни Заходу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?