Посольство США оригінально привітало українців із Хелловіном
Категорія
Україна
Дата публікації

Посольство США оригінально привітало українців із Хелловіном

Посольство США оригінально привітало українців із Хелловіном
Джерело:  online.ua

31 жовтня американські дипломати записали відео привітання з Хелловіном для українців. У ролику вони постали в образі хелловінських персонажів в цікавих костюмах, які активно борються з російською дезінформацією та пропагандою.

Джерело: Facebook посольства США у Києві

Для запису ролика співробітники американського посольства підготували ся ретельно. Вони прийшли на роботу в образі орла, відьми, астронавта NASA та в масках моторошного гарбуза.

"Звичайний день у посольстві США у Києві. Веселого Хелловіна", – йдеться у підписі до відео привітання.

Сюжет ролика особливо привертає увагу. Головний герой ролика в образі орла приносить колезі папку з документами – це звіт про російську дезінформацію.

"О, жахіття!", - каже чоловік з сокирою в руках, який отримав звіт.

Українці у захваті від привітання дипломатів США. Вони віддали належне і костюмам, і американському гумору.

  • Люблю американський гумор;

  • Сміх продовжує життя!;

  • Орел – топ;

  • Підняли настрій, дякую!

Нагадаємо, в Україні свято Хелловін відзначають порівняно недавно. Багато хто вважає це свято язичницьким, але воно вже давно втратило своє первісне значення. У цей день люди просто веселяться та радіють життю. Вони готують незвичайні декорації для прикраси будинку, цікаві костюми, які необов'язково мають бути жахливими, та тематичні частування.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?