Потап і Позитив поцілувалися на сцені після камінг-ауту MELOVIN — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Потап і Позитив поцілувалися на сцені після камінг-ауту MELOVIN — відео

Потап і Позитив поцілувалися на сцені після камінг-ауту MELOVIN — відео
Джерело:  online.ua

Учасники гурту MOZGI Потап і Позитив поцілувалися в губи на сцені музичного фестивалю Atlas Weekend. Своїм епатажним вчинком вони обурили шанувальників, які назвали їх поцілунок невдалим стьобом MELOVIN після камінг-ауту.

Джерело: Instagram Потапа і Позитиву

"Що ми, не мужики, чи що? Давай спробуємо", - сказав Потап перед поцілунком з Позитивом.

Після поцілунку артисти демонстративно розбіглися в різні боки, продемонструвавши, що їм це не сподобалося.

Потап та Позитив поцілувалися на сцені (фото - instagram.com/realpotap)

Відео поцілунку Потапа і Позитиву масово поширюється в мережі. Воно не справило враження на шанувальників артистів. Більш того, їх піддали жорсткій критиці за неповажний тролінг MELOVIN.

  • Клоуни, їм самим від себе не противно?

  • До чого це? Це неповага до артиста, який, на хвилиночку, перший зробив публічний камінг-аут.

  • Який сором, не розумію, як можна опускатися до повного рівня.

  • Якщо вони думали, що це буде смішно, то поспішаю їх засмутити. Влаштували цирк.

  • Це був невдалий стьоб.

Камінг-аут MELOVIN

5 липня на сцені Atlas Weekend український співак MELOVIN зробив камінг-аут, поцілувавшись спочатку з дівчиною, а потім хлопцем, з якими виступав. Він обернувся скандалом через те, що телеканал M1 вирізав цей момент з трансляції.

Прес-служба музичного каналу М1 запевняє, що в ефірі Atlas Weekend не було камінг-ауту українського співака, оскільки при затвердженні телеефіру MELOVIN не попередив про свої плани. Однак М1 все ж опублікував відео з поцілунком MELOVIN з хлопцем, але не повне - в новій версії немає його поцілунку з дівчиною.

"А де поцілунок з дівчиною? Така нарізка змінює зміст вчинку. Він поцілував спочатку дівчину, потім хлопця, і, як я розумію, пояснив, що для нього не має значення стать людини. Це абсолютно інакше, ніж зчитується зараз", - коментують в мережі нове відео.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?