Телеканал М1 відповів, чому в ефірі Atlas Weekend не показав камінг-аут MELOVIN
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Телеканал М1 відповів, чому в ефірі Atlas Weekend не показав камінг-аут MELOVIN

Телеканал М1 відповів, чому в ефірі Atlas Weekend не показав камінг-аут MELOVIN
Джерело:  online.ua

5 липня на сцені Atlas Weekend український співак MELOVIN несподівано зробив камінг-аут, поцілувавшись з чоловіком. Однак цей момент виступу артиста не показали в прямому ефірі М1. Представники телеканалу вирішили нарешті відповісти на докори MELOVIN — вони стверджують, що їх ніхто не попереджував про усі плани співака, а після певного моменту виступу було заплановане інше включення.

Джерело: "Детектор медіа"

MELOVIN вирішив відверто заявити про свою бісексуальність зі сцени масштабного музичного фестивалю перед десятками тисяч гостей. Він поцілував дівчину та хлопця, разом із якими виступав. Проте цей фрагмент вирізали з телеверсії його виступу - це неабияк засмутило українського артиста.

М1 пояснив, чому в ефірі Atlas Weekend не показав камінг-аут MELOVIN

Пресслужба музичного каналу М1 запевняє, що в ефірі Atlas Weekend не було камінг-ауту українського співака, оскільки під час затвердження сценічного плану та телеефіру MELOVIN не попередив про свої плани.

"Телеканал М1 підтримує будь-які людські свободи та права. У цій ситуації мовиться лише про професіональний підхід виконавця та його команди. Сценічний план концерту та телеефіру формується і затверджується заздалегідь. У такий спосіб ми формуємо щосекундний графік прямого ефіру, який складається з показу виступів та рекламних блоків. Це означає, що всі постановки артистів під час телезйомки концертних виступів їхні менеджери обговорюються з телеканалом заздалегідь. Представники менеджменту MELOVIN не повідомили про усі плани артиста, а надали інформацію лише про піротехнічне шоу. Після нього командою М1 заздалегідь було заплановано включення з backstage-зони "Atlas Weekend на М1", – стверджують представники М1.

Окрім того, телеканал пообіцяв опублікувати повну версію виступу артиста 6 липня на офіційному Ютуб-каналі. Поки там опублікували лише відео, яке вийшло в ефір 5 липня.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?