Поведінка Угорщини дуже насторожує — лідерка Естонії Каллас
Категорія
Політика
Дата публікації

Поведінка Угорщини дуже насторожує — лідерка Естонії Каллас

Поведінка Угорщини дуже насторожує — лідерка Естонії Каллас
Джерело:  online.ua

За словами прем'єрки Естонії Каї Каллас, вона занепокоєна заявами влади Угорщини про те, що інфляція в Європі та високі ціни на енергоносії нібито спровоковані санкціями проти РФ. Окрім того, політикиня зізналася, що її особисто дуже насторожує поведінка команди угорського лідера Віктора Орбана.

Джерело:  ERR

Прем’єрка Естонії публічно дорікнула Угорщині

Поведінка Угорщини дуже насторожує... Досі Угорщина також підтримувала ці санкції і погоджувалася з ними. Поки говориться одне, а робиться інше, проблема не така велика, але я також дуже стурбована тим, як Угорщина проводить рекламні кампанії, з яких випливає, ніби вся ця інфляція, ціни на енергоносії викликані санкціями. Ні, це не викликано санкціями, це викликано війною, - зазначила Кая Каллас.

Політикиня звернула увагу на те, що серйозною проблемою є й те, що частина країн Західних Балкан мають дуже тісні зв'язки з командою російського диктатора Володимира Путіна.

За словами лідерки Естонії, історія підтверджує той факт, що будь-хто, хто будує свою безпеку або своє процвітання на Росії, рано чи пізно буде обдурений і заплатить за це болючу ціну.

Я дуже сподіваюся, що це зрозуміють і в Угорщині. Але досі ми все ж таки були єдині, зокрема і з Угорщиною, щодо таких важливих питань, - наголосила вона.

Не можна не згадати про те, що нещодавно прем'є Угорщини Віктор Орбан втрапив у новий скандал. Він прийшов на публічну подію у шарфі з мапою "Великої Угорщини". На цьому шарфі була зображена частина України у складі його країни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?