Повінь у Росії. Відбувся обвал ще однієї дамби — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Повінь у Росії. Відбувся обвал ще однієї дамби — відео

повінь у Росії
Джерело:  online.ua

Ситуація в Росії на тлі масштабних паводків продовжує стрімко погіршуватися. Повідомляється про розмиття насипної дамби у Томську.

Росія продовжує йти під воду

Як повідомляють російські ЗМУ, лише протягом двох останніх днів вода змила 2 мости.

Дерев'яний міст, який був встановлений на річці Тобол у селі Темляково, несло течією до міста Курган.

Окрім того, наголошується, що в селі Лаптєво зірвало понтонний міст, його намагаються дістати з води співробітники МНС.

Вода прибуває дуже швидко − тільки за останню добу рівень води в річці Тобол біля Кургану піднявся на 140 см, до 631 см. Жителів регіону закликали негайно залишити підтоплені території.

У МНС Росії попереджають, що в річці Тобол буде відбуватися інтенсивне зростання рівня води до 80 см.

Місцеві телеграм-канали повідомляють, що ще один міст через паводок частково обвалився в Кармаскалінському районі Башкирії.

Також повідомляється, що в Оренбурзькій області РФ будинок, що плив за течією, врізався в бетонний міст.

У Тюменській області країни-агресорка розпочалася евакуація з кількох сіл в Ішимському районі. За інформацією влади регіону, рівень води в річці Ішим найближчим часом перевищить "несприятливу позначку".

У Росії знищена ще одна дамба

Внаслідок масштабного паводка у місті Томськ Томської області частково обвалилася насипна дамба поруч із Комунальним мостом через річку Том.

Окрім того, наголошується, що рівень води в річці продовжує підніматися.

Місцева влада також заявляє про загрозу НС через паводки виникла в Новосибірській області на річках Іні, Берді, Тарі й Тартас.

Із затоплених територій в Оренбурзі продовжують евакуацію. Затопленими залишаються 10 656 присадибних ділянок і 5 503 домоволодіння, 55 з яких − багатоквартирні будинки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?