Повна маячня. Данілов жорстко розкритикував статтю щодо ймовірності загибелі Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Повна маячня. Данілов жорстко розкритикував статтю щодо ймовірності загибелі Зеленського

Повна маячня. Данілов жорстко розкритикував статтю щодо ймовірності загибелі Зеленського
Джерело:  online.ua

Секретар РНБО Олексій Данілов назвав матеріал західного видання Politico про наявність в керівництва України плану дій у разі загибелі президента Володимира Зеленського вкидом та повною нісенітницею.

Джерело: Всеукраїнський телемарафон

Данілов розкритикував матеріали ЗМІ про ймовірну загрозу загибелі Зеленського 

Зокрема, секретар РНБО зазначив, що президент Володимир Зеленський наразі залишається в Україні і продовжує працювати відповідно до власних посадових обов'язків.

Данілов підкреслив, що планів, про які йдеться у матеріалі видання, нібито у разі загибелі Зеленського, не існує.

При цьому він звинуватив журналістів видання у непрофесіоналізмі і висловив здивування поширенням відповідних заяв.

Він наголосив, що Україна може лише припускати причини таких вкидів.

По-перше, те, що написано у цій статті, – повна нісенітниця. По-друге, не треба під час війни давати нам такі вкиди. Вони не розуміють, про що мовиться. Це абсолютно некоректна інформація, - зазначив секретар РНБО. 

Разом з тим він заявив, що Україна має власну Конституцію, де чітко все прописано, й уряд "знає, що робити".

 Данілов про вибухи в Криму та Москві 

Секретар РНБО також зазначив, що ЗСУ не дадуть спокою терористам з армії РФ поки ті повністю не покинуть територію України.

На його думку, військові мають право використовувати виготовлену на території України зброю там, де вважають за необхідне.

Ми не будемо давати спокою цим терористам, поки вони не покинуть територію нашої країни. Я можу сказати що час цих гауляйтерів доходить до кінця і вони будуть відповідати за всі ті злочини, які зробили спільно з путінськім режимом, - запевнив Данілов.

Він зауважив, що Україні необхідна перемога і думати, що бойові дії будуть відбуватись тільки на нашій землі не варто. За його словами, атака безпілотників на будівлі в Москві є мовою символів.

Все що пов'язано з Москвою, містом де приймається рішення вбивати наших громадян - має просто припинити існування, - наголосив секретар РНБО.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?