Путін не переживе війну проти України — Зеленський
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін не переживе війну проти України — Зеленський

Путін не переживе війну проти України — Зеленський
Джерело:  online.ua

За словами президента Володимира Зеленського, кремлівський диктатор та військовий злочинець не зможе вести розв'язану війну проти України так довго, як і конфлікт в Сирії. Скоріш за все, він не переживе війну.

Джерело: Telegram президента України

Чи схожа війна в Україні на війну в Сирії 

Президент також підкреслив, що в Україні не може бути сирійського сценарію, адже Путін не проживе ще стільки років.

Зеленський зазначив, що темпи, якими Кремль веде війну проти України значно масштабніші за дії росіян в Сирії.

Будь-яка війна – це страшне горе і страждання. Навіть якщо війна йде три дні. Хтось за ці три дні втратив усе. Тому я не порівнюю війни, а порівнюю об'єм застосування повномасштабної агресії Росії, яка в Україні, та те, що відбувається у Сирії, - пояснив глава держави.

Він також наголосив, що наразі проти України воює вся російська військова машина.

Кістяк цієї армії був знищений українською армією і українським народом на фронті та на вулицях, - зазначив Зеленський. 

Зеленський заявив, що це не він об'єднав країни довкола України, а кожна людина у нашій державі на своєму місці щось зробила.

Щось дуже важливе у дуже важливий момент. Це і бажання, і збіг, і наша абсолютна відданість. Свобода або смерть. Саме так. Це такий вибір, - підкреслив президент. 

Путін може померти найближчим часом  

Зеленський зазначив, що протягом найближчих 30 років не стане ані кремлівського диктатора, а ні його злочинного режиму.

Він помре, це зрозуміло. Але й 10 років він не витримає. Він не та фігура вже. Всі їхні дії на полі бою говорять про те, що Росія на сьогодні не спроможна окупувати Україну повністю і знищити нас, - підкреслив президент. 

За словами Зеленського, на початку повномасштабного вторгнення росіяни були спроможні захопити Україну. Тепер же Кремлю потрібен час, щоб накопичити сили, зняти санкції, отримати політичну підтримку.

Також ворогу потрібно, щоб Україна мовчала. Однак президент запевнив, що Україна не буде мовчати, а діятиме. Він впевнений, що "покоління цієї війни" не дасть Росії стати такою міцною, якою вона була.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?